Ce a apărut în fața clădirii BNR după anunțul că Viorica Dăncilă a ajuns consilier VIDEO

Ce a apărut în fața clădirii BNR după anunțul că Viorica Dăncilă a ajuns consilier VIDEO
Ce a aparut in fata cladirii BNR dupa anuntul ca Viorica Dancila a ajuns consilier

Viorica Dăncilă este noul consilier de strateie din echipa lui Mugur Isărescu. Fostul premier urmează să își exercite noua funcție începând cu 1 iunie.

Ce a apărut în fața clădirii BNR după anunțul că Viorica Dăncilă a ajuns consilier

Vestea că fostul premier va fi consilier de Strategie de Sustenabilitate și Energie Verde la Banca Națională Română a venit ca un șoc pentru toată lumea. Așa cum era de așteptat, există multe voci care susțin că Viorica Dăncilă nu este potrivită pentru această funcție.

Mai mult, un protestatar și-a făcut apariția în fața BNR, după anunțul că Viorica Dăncilă a ajuns consilier al guvernatorului.

El a avut mai multe reproșuri la adresa lui Mugur Isărescu, dar și a BNR, căreia i-a reproșat faptul că a permis cetățenilor să ia credite cu cartea de identitate, perioadă în care s-au făcut multe ilegalități și s-au luat credite cu buletine furate.

„Măi, Banca Națională a României, cum de-ați permis să se ia credite cu cartea de identitate a altui ceățean. V-am arătat mizeriile la care am fost martor (..)

Te-ai ramolit și ai devenit infantil. Unde ești, te ascunzi? N-ați avut ce să mai vindeți și ați vândut datele cu caracter personal. Terminați cu corupția, că m-ați zăpăcit. Marș, infractorilor! Trăiască Poliția Română, că nu m-a amendat, să nu mă bateți, că sunt cuminte. Știți ceva? Hai, marș și voi! Numai prostituate în România!

Mugurele, unde te-ai ascuns? Ieși afară, că te-ai prostituat cu banca”, a strigat protestatarul îmbrăcat în haine militare și cu un megafon în mână.

Viorica Dăncilă i-a asigurat mandatul lui Mugur Isărescu în 2019

De precizat este că Viorica Dăncilă l-a susținut pe Mugur Isărescu pentru un nou mandat în fruntea BNR, iar PSD a dat prim-viceguvernatorul, viceguvernatorul şi un post neexecutiv.

„E important şi guvernatorul, dar şi modul în care s-a lucrat de această dată, în funcţie de ponderea a fiecărui partid politic în Parlament, au fost reprezentate locurile. Am vrut să avem o abordare foarte corectă.

Da, susţinerea este pentru Mugur Isărescu. În acelaşi timp, PSD va avea postul de prim-viceguvernator, viceguvernator şi un post neexecutiv. Florin Georgescu, Leonard Badea sunt propunerile PSD”, declara Viorica Dăncilă  în 2019.

Banca Națională a României este condusă de un Consiliu de Administrație alcătuit din 9 mmebri numiți de Parlament pe o perioadă de cinci ani.

Structura executivă permanentă a BNR este formată din guvernator și 3 viceguvernatori.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI