Viorica Dăncilă s-a angajat. Surpriză colosală: pentru cine va munci de la 1 iunie

Viorica Dăncilă s-a angajat. Surpriză colosală: pentru cine va munci de la 1 iunie
Viorica Dăncilă s-a angajat. Pentru cine urmează să lucreze?

Viorica Dăncilă a decis să nu mai stea pe gânduri și să ocupe din nou un post cu prestanță. Fosta colegă a lui Liviu Dragnea din cadrul Partidului Social Democrat s-a angajat. Pentru cine urmează să muncească? Prima zi de lucru este chiar pe 1 iunie.

Viorica Dăncilă a luat-o de la capăt! Pentru cine s-a angajat aceasta?

Surpriză uriașă pentru românii care o susțin chiar și după ce aceasta a părăsit postul înalt de la cârma PSD-ului. Viorica Dăncilă este viitorul consilier de strategie din echipa lui Mugur Isărescu.

Fostul premier ar urma să înceapă munca de pe data de 1 iunie. Concret, Dăncilă urmează să ocupe de la începutul lui iunie postul de Consilier de Strategie de Sustenabilitate și Energie Verde. Fostul prim-ministru îl va avea coleg și pe Petre Roman care ar urma să se alăture în echipa de consilieri ai Guvernatorului Bănci Naționale a României.

Se zvonea la un moment dat faptul că aceasta ar avea în plan să-și înființeze un partid, lucru pe care l-a negat vehement cu mențiunea că încă este membră a PSD. Amintim că Viorica Dăncilă a fost exclusă din lista PSD-ului pentru alegerile parlamentare din 2020 când trebuia să candideze pentru un loc de parlamentar în județul Teleorman.

În 2019, fostul oficial a candidat pentru alegerile prezidențiale după ce a fost aleasă de formațiunea pe care o reprezenta drept candidat. Celei din urmă i-au lipsit doar 2 voturi până la unanimitate, fiind votată de Biroul Politic Național. După pierderea alegerilor, Dăncilă a renunțat la șefia PSD.

„Viorica Dăncilă-partea ei de adevăr”

Speculațiile curg lin și după ce de la șefia social-democraților s-au făcut dispărute cele două personaje-cheie – Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă. Pentru a clarifica toate scenariile aduse în prim-plan încă de la momentul în care a preluat ștafeta, fostul oficial a scris o carte. Aceasta a subliniat că sunt încă foarte mult lucruri care trebuie să iasă la lumină.

„Am vorbit despre multe dintre provocările perioadei în care am fost prim-ministru, inclusiv despre relația cu Liviu Dragnea, dar și despre campaniile electorale din 2019 și colaborarea cu cei care astăzi conduc PSD. Am fost și rămân social-democrată și un om de echipă, iar acesta e motivul principal pentru care am amânat lansarea acestui volum pentru perioada post-electorală. Sunt lucruri care trebuie spuse, fiindcă PSD nu se poate reclădi decât pe adevăr și pe analiza obiectivă a problemelor trecutului. Revin cu detalii, urmează momente interesante”
Viorica Dăncilă (Sursa: facebook.com)

După faptă și răsplată

Fostul premier l-a susținut pe Guvernatorul BNR într-un nou mandat, iar ulterior a fost „răsplătită”, au tras această concluzie mulți dintre românii siderați de noua funcție pe care o ocupă acum fosta mână dreaptă a lui Dragnea.

Amintim că în anul 2019 pe atunci președintele social-democraților anunța că reprezentanții coaliției de guvernare îl vor susține pe Mugur Isărescu pentru încă un mandat, cu precizarea că PSD-ului îi revin posturile de prim-viceguvernator, viceguvernator şi un post neexecutiv.

„E important şi guvernatorul, dar şi modul în care s-a lucrat de această dată, în funcţie de ponderea a fiecărui partid politic în Parlament, au fost reprezentate locurile. Am vrut să avem o abordare foarte corectă. Da, susţinerea este pentru Mugur Isărescu. În acelaşi timp, PSD va avea postul de prim-viceguvernator, viceguvernator şi un post neexecutiv. Florin Georgescu, Leonard Badea sunt propunerile PSD”
Viorica Dăncilă (declarații după ședința coaliției)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI