Ce a apărut în fața casei Adrianei, fetița omorâtă de olandez. Vecinii nu își revin din șoc după ce au văzut

Ce a apărut în fața casei Adrianei, fetița omorâtă de olandez. Vecinii nu își revin din șoc după ce au văzut
Ce a apărut în fața casei fetiței ucise de olandez?

Crima de la Dâmbovița a șocat toată România. Azi, după ce s-a confrimat suspectul principal în cazul terifiant, s-a aflat că olandezul acuzat de uciderea cu brutalitate a minorei s-a sinucis după ce a ajuns în Olanda. Ce s-a petrecut de curând în fața casei micuței? Familia este curpinsă de durere.

Ce a apărut în fața casei fetiței omorâte de olandez?

Colegii Adrianei au realizat un moment extrem de dureros pentru părinții fetei. Aceștia au venit în fața locuinței sale pentru a-i aduce un ultim omagiu. Însoțiți de profesorii lor, prietenii fetiței au venit cu flori și lumânări la casa ei. Conform șeflului Poliției Române, individul acuzat de uciderea cu premediare a Adrianei s-a sinucis, după ce a intrat violent într-un camion. Azi, 23 septembrie, a fost pus sub învinuire pentru lipsire de libertate, agresiune sexuală și omor. Autoritățile din ambele țări sunt în contact direct, iar Parchetul General a preluat cazul.

Surse judiciare au dezvăluit faptul că suspectul principal se afla în Olanda și că urmează ca anchetatorii români să ceară un mandat de arestare pentru numele său, înainte ca acesta să se sinucidă. Psihologul criminalist Liviu Chesnoiu a susținut că dacă suspectul din Olanda era declarat pedofil, autoritățile din România trebuiau să ia la cunoștință acest lucru.

Ce a apărut în fața casei Adrianei, fetița ucisă de un cetățean olandez
Ce a apărut în fața casei Adrianei, fetița ucisă de un cetățean olandez

Ce declara Chesnoiu înainte ca olandezul să se sinucidă?

„Este un individ bolnav. Pedofilia este o boala, un comportament sexual deviant, este un individ care a venit aici în Româia la vânătoare. Și olandezul nostru vânător este bine mersi în țara lui. Până o să îl aducem noi de acolo, o să mai dureze. Achetatorii au constatat că s-a tot învârtit prin câteva localități și căuta zone izolate, sate, după instinctul lui de criminal a stat lângă o școală”
Liviu Chesnoiu, priholog criminalist