Ce a apărut astăzi pe coperta Revistei Vogue din Italia. Decizie istorică

Ce a apărut astăzi pe coperta Revistei Vogue din Italia. Decizie istorică
Ce a apărut azi pe coperta Vogue din Italia?

Gest emoționant al editorului șef al Revistei Vogue Italia. Una intre cele mai afectate țări de pandemia de coronavirus continuă lupta cu COVID-19 zi de zi. Ce a apărut azi pe coperta revistei este istoric.

Decizie istorică a Revistei Vogue Italia. Ce a apărut pe copertă?

Revista Vogue Italia s-a gândit să marcheze salvatorii zilelor noastre într-una din cele mai grele perioade pe care le-a trăit omenirea în ultimii ani. Mai exact, pentru a le mulțumi medicilor care se luptă zi de zi pentru a mai salva vieți, au decis ca toată coperta revistei să fie albă, la fel ca uniformele celor în care stă viața Italiei. Ediția din aprilie le este dedicată în întregime celor care își riscă viața clipă de clipă.

În acest context, o copertă albă, simplă, va însoți restul conținutului distribuit lunar. Revista va putea fi achiziționată de pe data de 10 aprilie. Emanuele Farneti, editorul șef, a mărturisit că decizia aceasta nu arată că Vogue duce lipsă de imagini, ci este o alegere pentru a mulțumi medicilor și pentru a le oferi respectul cuvenit pentru că se află în linia întâi în vremurile acestea.

Revista Vogue Italia, tribut pentu medici
Revista Vogue Italia, tribut pentu medici

„Albul este respect, este renaștere”

„Să vorbim despre orice altceva – în timp ce oamenii mor, medicii și asistentele își riscă viața și lumea se schimbă pentru totdeauna – nu este ADN-ul Vogue Italia. Decizia de a tipări o copertă complet albă pentru prima dată în istoria noastră nu este din cauza faptului că nu am avea imagini, chiar dimpotrivă. Am ales acest lucru pentru că albul semnifică mai multe lucruri în același timp: Albul este în primul rând respect. Albul este renașterea, lumina după întuneric și suma tuturor culorilor. Albul este culoarea uniformelor purtate de cei care își pun propria viață în joc pentru a o salva pe a noastră”
Emanuele Farneti (Editorul șef al revistei)