Video! În plină pandemie, un medic italian este filmat în timp ce omoară în bătaie un pacient în vârstă de 85 de ani

Video! În plină pandemie, un medic italian este filmat în timp ce omoară în bătaie un pacient în vârstă de 85 de ani

În timp ce pandemia de coronavirus a îndurerat o lume întreagă, descoperim cu tristețe că în această perioadă greu încercată există și oameni care par de neatins. De curând, un medic italian a fost surprins în fața cabinetului său cum a luat la bătaie un pacient bătrân în vârstă de 85 de ani.

Unde a avut loc nefericitul eveniment

Imaginile au fost surprinse în orașul Calimera, provincia Lecce, Italia, de o tânără aflată la câteva sute de metri de locul incidentului. În imaginile de mai jos se poate observa cum este tratat un om bătrân de către medicul lui, chiar în plină stradă. În timp ce mii de doctori italieni se află în prima linie pentru a salva zeci de mii de vieți, acest bărbat aproape că își omoară pacienții.

Inițial pare o discuție între 3 bărbați, dar în scurt timp trotuarul devine câmp de luptă pentru doi dintre ei, al treilea rămânând pasiv pe tot parcursul bătăii. De la distanță bătrânul pare puțin revoltat pe medic, dar în scurt timp cel din urmă își lovește pacientul peste ceafă.

Bătrânul încearcă să riposteze folosindu-și bastonul, însă atmosfera devine tensionată. Medicul, un bărbat în putere, îl împinge la pământ pe bătrân, lovindu-l în repetate rânduri cu piciorul.

Potrivit declarațiile bătrânului care a ajuns pe mâna medicilor, cearta a pornit de la o trimitere medicală la ortopedie despre care pacientul a cerut informații.

Vezi imaginile video surprinse de martor:

 

Ce s-a întâmplat cu doctorul violent

În urma violențelor, bătrânul în vârstă de 85 de ani, pe nume Foca Bellotoma, s-a ales cu vânătăi pe faţă și două coaste rupte, potrivit observator.tv. Fiind consultat de medici, el a declarat că este încă șocat de ce i s-a putut întâmpla, mai ales că este vorba de medicul său: „Eram la pământ și el continua să mă lovească…Nu pot să dorm, nu mai am liniște

Cea care a salvat bătrânul din furia medicului a fost chiar tânăra care a filmat întreaga scenă, și care mai apoi a predat poliției materialul video care dovedea cele întâmplate.

Medicul vinovat se află acum în arest la domiciliu pentru infracțiunea de vătămare corporală agravată și i-a fost suspendată activitatea.

Ceea ce s-a întâmplat la Calimera, atacul unui medic generalist asupra unui pacient de 85 de ani, este de o gravitate fără precedent. Toate procedurile au fost demarate pentru revocarea definitivă a acordului, atât din medicina generală, cât și din continuitatea asistenței în Santa Cesarea Terme, unde medicul oferă servicii„, a anunțat ASL într-un comunicat, potrivit observator.tv.

 

 

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI