Vulpița a pățit-o după ce a încălcat legile din România. Ce se întâmplă cu vedeta de la Acces Direct

Vulpița a pățit-o după ce a încălcat legile din România. Ce se întâmplă cu vedeta de la Acces Direct
Veronica si Viorel Stegaru, amendati ca au iesit noaptea pe strada

Vulpița a pățit-o rău de tot după ce a încălcat legile din România. Ce se întâmplă cu vedeta de la Acces Direct, citiți în articolul de mai jos.

Vulpița și Viorel, prinși în flagrant. Au fost aspru sancționați de polițiști. Cu ce a greșit celebrul cuplu

Vulpița Stegaru a pățit-o după ce a încălcat legile din România. Este incredibil ce se întâmplă cu vedeta de la Acces Direct.

Vulpița și Viorel și-au făcut de cap și au încălcat legea, aceștia fiind sancţionaţi pentru nerespectarea restricțiilor de izolare în contextul pandemiei de COVID-19.

Ce au greșit Vulpița și Viorel Stegaru

Se pare că faima li s-a urcat la cap soților Stegaru. Aceștia se cred mai presus de lege și nu respectă măsurile impuse de către autoritățile statului în ceea ce privește epidemia de coronavirus.

Astfel, vulpița și Viorel Stegaru au fost amendați de organele de control din Vaslui, după ce aceștia au încălcat restricțiile de deplasare pe parcursul nopții. Patru persoane au fost sancționate contravențional în noaptea de 12-13 ianuarie 2021. Două dintre aceste patru persoane nu au fost alții decât celebrii Viorel și Veronica Stegaru.

Viorel și Vulpița și-au mai rărit aparițiile la TV

Toată România știe că aparițiile la Antena 1 ale Vulpiței și soțului ei i-a ținut pe români cu sufletul la gură timp de 8 luni. Astfel, soții Stegaru își prezentau peripețiile zi de zi, la Acces Direct, și au reușit să devină cunoscuți la nivel național, chiar dacă o parte mare dintre români nu sunt de acord cu ei și cu aprițiile lor televizate.

Acum, deși nu mai apar atât de des în cadrul emisiunii care i-a făcut cunoscuți, Veronica și Viorel sunt în culmea fericirii, întrucât familia lor se mărește cu încă un membru.

Viorel și Veronica Stegaru, părinți pentru a doua oară

După cum mulți știu, soții Veronica și Stegaru urmează să devină părinți pentru a doua oară și au dat marea veste chiar în platoul emisiunii de la Antena 1.

La acel moment, Viorel Stegaru le-a spus tuturor că Vulpița va naște la sfârșitul lunii aprilie un băiețel. În ceea ce privește numele copilului, Vulpița și Viorel s-au decis deja. Radu Constantin îl va chema pe băiețelul lor, dacă cumva cei doi nu vor reveni asupra acestui aspect.

Anunțul lui Viorel Stegaru că va fi tată pentru a doua oară

De o lună de zile, viața e bună, dar acum mergem să facem un control să vedem cum e Veronica cu sarcina. Este însărcinată într-o lună și șapte săptămâni. Ea și-a dorit, este veselă, dar e și bine și rău.

Undeva pe la sfârșitul lui aprilie ar trebui să nască. Noi n-am crezut și am făcut 10 teste, dar a ieșit ce a trebuit. Dacă e băiețel o să-l cheme Radu, dacă e fetiță o să aibă două nume: Doinița și numele dumneavoastră”, spunea Viorel Stegaru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI