Care era adevărata relație dintre Cosmin Cernat și concurenții Exatlon. Prezentatorul Kanal D a dezvăluit tot

Care era adevărata relație dintre Cosmin Cernat și concurenții Exatlon. Prezentatorul Kanal D a dezvăluit tot
Relația dintre Cosmin Cernat și concurenții de la Exatlon

Cosmin Cernat a iubit dintotdeauna sportul și a avut norocul ca toată viața să-l aibă aproape de el. De câțiva ani, fanii comentatorului sportiv îl pot vedea în echipa de la Exatlon. Mulți l-au văzut foarte apropiat de concurenți de-a lungul sezoanelor, dar care este, de fapt, relația dintre moderatorul show-ului sportiv cu cei care râvnesc la marele premiu pus la bătaie?

Care este cu adevărat relația lui Cosmin Cernat cu concurenții de la Exatlon?

Cosmin Cernat a devenit din ce în ce mai mult în vizorul oamenilor din spatele micilor ecrane odată cu rolul de moderator al emisiunii Exatlon. Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, a vorbit, în cadrul unui interviu, pentru adevărul.ro, despre experiența competiției și despre relația pe care a stabilit-o de-a lungul vremii cu concurenții. Acesta, povestind despre clipele din Dominicană și despre probele grele, și-a amintit cu emoție și de perioada în care era comentator sportiv la Jocurile Olimpice.

Cosmin Cernat a susținut că Exatlon a fost și este un proiect aparte, încă de la momentul de când a acceptat provocarea. Fostul comentator sportiv a spus că a încercat să păstreze distanța cu cei care erau pe teren, dar fiind faptul că în felul acesta este profesionist. În acest context, singurul moment de refulare este cu echipa de producție.

Care este relația lui Cosmin Cernat cu concurenții de al Exatlon?
Care este relația lui Cosmin Cernat cu concurenții de al Exatlon?

„Existau tensiuni”

„Şi atunci eu am încercat cât am putut să păstrez distanţa, i-am lăsat să-şi verse uneori năduful şi supărările inclusiv pe mine, pentru că aveau momente când se legau poate de lucruri care nu erau reale: Domnule, că ăla a aruncat mai de aproape decât mine sau că ăla a încălcat linia şi ziceau: băi, Cosmine, ca n-ai fost atent, că trebuia să fluieri. Şi le spuneam: hai să ne uităm pe imagini, hai să vedem, hai ziceţi ce aveţi de zis. Existau tensiuni la meciurile naţionale când erau amândoi prezentatorii, iar cu sute de oameni în jur…nu a fost simplu”
Cosmin Cernat (Sursa: adevărul.ro)