Ce a ajuns să facă Tanța, celebra asistentă a lui Teo Trandafir

Ce a ajuns să facă Tanța, celebra asistentă a lui Teo Trandafir
Ce a ajuns sa faca Tanta

Nuami Dinescu, fosta ”Tanța”, celebra asistentă a lui Teo Trandafir, este o actriță apreciată, devenind, mai nou, Florica, în serialul ”Adela”, de la Antena 1.

Ce a ajuns să facă Tanța, celebra asistentă a lui Teo Trandafir

Dar Nuami Dinescu, pe lângă actorie, mai este și o bucătăreasă iscuisită, iar mărturie stau pozele de pe Facebook, acolo unde actrița își postează preparatele delicioase. În plus, în fiecare duminică, Nuami Dinescu face voluntariat la adăpostul de animale, la Mona Semeniuc, care are 300 de câini. Nuami a mărturisit că i-a mult timp să scape de personajul ”Tanța”.

„Toate sunt personajele mele, ăsta este singurul lor lucru comun. Tanţa, Viorica, Florica sunt personaje cărora, instinctiv, le-am dat câte ceva din mine. Mi-a luat mult să scap de „Tanţa“ pentru că, fiind zi de zi la televizor, personajul s-a fixat în memoria tuturor şi drama a fost că, din acest motiv, mulţi ani nu am putut lucra nimic, din cauza superficialităţii producătorilor de televiziune şi a regizorilor care pun un actor într-un singur tipar. N-a fost drept. Eu nu eram doar Tanţa, eram o actriţă care făcuse o partitură credibilă. Asta e meseria mea, să fac personaje, să fac divertisment”, a povestit Nuami Dinescu pentru clickpentrufemei.ro.

”Sunt cu depresia lângă mine”

Nuami Dinescu a mai vorbit și despre depresia pe care mulți ani a încercat să o țină la distanță.

„Cred că m-am născut aşa, copil anxios, înclinat spre poezie, lirism, romantism şi cai verzi pe pereţi. Pe urmă, vine viaţa reală şi te culcă la pământ. Mai vin nişte încercări grele de tot, la 27 de ani, şi pe alea chiar nu le înţelegi şi se adună.
Din 1990, când am avut un „blind date” cu moartea, dar m-a salvat un medic iscusit, sunt cu depresia pe lângă mine. Am o formă mai uşoară, nu am luat niciodată medicamente. Meseria m-a salvat, mă ţine în echilibru, de asta şi lucrez cu oricine are nevoie să se descopere, să se înţeleagă şi să se iubească aşa cum e”, a mai spus artista pentru sursa citată.

Nuami Dinescu spune că în continuare are grijă de alimentația sa, dar are grijă să facă și sport.

”Încerc să mă ţin de ea (n.red. dietă). În pandemie şi după moartea mamei, am mai pus vreo 3 kilograme. Până acum câteva luni, am stat în casă, ca toată lumea, s-a văzut lipsa mişcării, dar eu am deja un regim de viaţă, nu neapărat dietă. Mă duc la sală când nu am repetiţie sau filmare, fac kinetoterapie să-mi menţin condiţia fizică, beau apă, merg pe jos. De m-aş mai naşte o dată, sincer, sportul ar fi primul între opţiunile mele de viaţă. Când nu te doare nimic, eşti liber”, a mai declarat Nuami Dinescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI