Ce a ajuns să facă Mariana Moculescu pentru bani de chirie. A spus tot adevărul

Ce a ajuns să facă Mariana Moculescu pentru bani de chirie. A spus tot adevărul
Ce a ajuns să facă Mariana Moculescu pentru bani de chirie. A spus tot adevărul

Mariana Moculescu are 53 de ani și a revenit în România, după o relație eșuată cu un italian. Acum, fosta soție a lui Moculescu pare să se fi liniștit pe toate planurile.

Ce a ajuns să facă Mariana Moculescu pentru bani de chirie

Ea s-a împăcat cu fiica ei Nidia și a reluat legătura cu fostul ei soț, Horia Moculescu. Acum, Mariana lucrează la o agenție imobiliară din București, care îi permite să își plătească chiria apartamentului în care locuiește și să se întrețină.

Își dorește să aibă propria afacere, mai ales că nu mai are de gând să plece peste hotare. Ea a avut o relație toxica alături de un italian pe nume Massimiliano Lorenzini, care a abuzat-o și a fost violent fizic și verbal cu ea de mai multe ori.

”Colaborez cu un prieten care are o agenție de imobiliare. Am posibilitatea încât să îmi plătesc chiria, cât și restul cheltuielilor.

Momentan sunt în standby, îmi doresc să am ceva al meu, o firmă a mea. Sunt foarte fericită că am ajuns să locuiesc în București.

Am stat și în Munchen și în Toscana, am văzut atâtea orașe europene, dar mereu ziceam că Bucureștiul are ceva aparte. Și așa am scăpat eu din Italia. Asta a însemnat pentru mine revenirea în țară”, a declarat Mariana Moculescu pentru redactia.ro.

S-a despărțit de iubit și a revenit în România

A lăsat în urmă relația cu italianul, mai ales că a trecut prin clipe de groază alături de el. A fost amenințată și a depus plângere împtriva lui. În plus, Mariana Moculescu a fost abuzată fizic de către fostul ei iubit, iar asta pentru că i-a reproșat că a înșelat-o.

”A avut agresivitatea de a-mi pune mâna în gât de patru ori, a patra oară pe stradă, amenințându-mă că, dacă nu-mi retrag denunțul, mă vor omorî prietenii lui, nu el.

El nu a fost acasă când mi-am strâns bagajele și am fugit. De foarte multe ori aceste persoane nici nu știu că sunt astfel, dar eu cu experiența mea de viață îmi dădeam seama că mă înșală și dacă i-am atras atenția o dată, de două ori, a devenit agresiv”, a declarat Mariana Moculescu.

Fosta soție a lui Horia Moculescu și-a făcut intervenții estetice

Fosta soție a lui Horia Moculescu e pregătită pentru o nouă relație. A venit în România cu gânduri mari și s-a pus pe treabă. A început cu câteva retușuri fizice, puțin acid hialuronic în buze și botox pentru a își masca ridurile. În plus, a apelat la o liposucție, dar și o intervenție de întinerire la nivelul feței.

 “Îmi doresc să mă reinventez, să-mi fac niște intervenții estetice. Mi-aș dori ceva, să fiu mai frumoasă, să reîntineresc. O intervenție de întinerire a feței, o liposucție la burtică, niște acid hialuronic, puțin botox.

Acum mi-am făcut ceva. Am oprit un rid îngrozitor de adânc de pe frunte cu botox, acid hialuronic în buzițe, dar nu foarte mult. Nidia este și ea alături de mine, își dorește foarte mult să vadă că ies din pasa asta proastă. Mergem amândouă la masaj. Aș vrea să slăbesc 10, 15 kg, am 84”, spunea ea în luna aprilie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI