Ce a ajuns să facă Larisa Iordache pentru bani. Campioana, umilită în public

Ce a ajuns să facă Larisa Iordache pentru bani. Campioana, umilită în public
Ce a ajuns să facă Larisa Iordache pentru bani. Campioana, umilită în public

Larisa Iordache a făcut senzație atunci când a apărut în ținuta de polițist, dar și-a atras și un val de critici, mai ales atunci când după câteva zile de activitate în stradă a decis să se retragă.

Ce a ajuns să facă Larisa Iordache pentru bani. Campioana, umilită în public

Larisa Iordache a fost detaşată pe 9 aprilie alături de alţi sportivi şi angajaţi ai clubului Dinamo la secţiile de poliţie pentru a contribui la acţiunile de control în timpul epidemiei de coronavirus, în contextul stării de urgenţă. Însă Larisa Iordache, medaliată olimpică, mondială şi europeană la gimnastică artistică, nu a rezistat decât câteva zile ca agent de poliţie pe străzile Capitalei.

„Lumea a rămas cu impresia că Larisa a renunțat la uniformă, dar nici vorbă de așa ceva, a avut nevoie doar de câteva zile libere. Nu s-a simțit confortabil când a văzut valul de reproșuri din spațiul public. Ea a revenit repede la secție și muncește până când va fi nevoie de ea”, a spus, pentru Digi Sport, o apropiată a campioanei europene.

Larisa Iordache a solicitat câteva zile de concediu pentru a-și trata o problemă medicală, fiindu-i afectat tendonul ahilean, parte a piciorului predispusă la leziuni mai ales la sportivii de performanță. Decizia ei a fost însă interpretată eronat și Larisa a fost aspru criticată.

Larisa Iordache, jignită pe Facebook

Fosta sportivă, după prima ei zi în uniformă, a anunţat, pe Facebook, că a “schimbat costumul de gimnastică în uniforma de poliţie”, din cauza lipsei de personal, ea făcând şi un apel către populaţie să stea în casă.

În doar câteva ore, postarea sa a primit peste 2.000 de aprecieri, dar şi comentarii vulgare, însoţite de jigniri.

„Vă rog din suflet citiţi mesajul din descrierea pozei cu atentie şi nu mai jigniţi! Este urât să jigniţi şi să faceţi un om în toate felurile şi voi să staţi în casă sau să vă plimbaţi pe stradă fără să vă pese de cei din jurul vostru! Este uşor să criticaţi o persoană, dar să spui o vorbă bună e mai greu.

Comentariile nu sunt obligatorii dacă sunt într-un mod negativ. Nu trebuie să facem un număr de comentarii şi să vă vărsaţi supărarea pe pagina mea sau la pozele pe care le postez. Acest mesaj este pentru personele care scriu comentarii urâte, fără să realizeze că jignesc prin ceea ce scriu”, a comentat Larisa Iordache.

În perioada stării de urgență decretată din cauza pandemiei de coronavirus, sportivii și angajații de la Dinamo, club aflat în subordinea Ministerului de Interne, au fost detașați la mai multe secții de poliție din București și de lângă Capitală.