01 feb. 2020 | 12:58

Ce a ajuns să facă Gabi Jugaru pentru bani, după ce a dispărut de la TV. Cum arată acum

Monden
Ce a ajuns să facă Gabi Jugaru pentru bani, după ce a dispărut de la TV. Cum arată acum
Ce a ajuns să facă Gabi Jugaru pentru bani, după ce a dispărut de la TV

Gabi Jugaru, fostul ”rege al farselor” a fost văzut ultima dată pe TV în 2015. De atunci, niciun semn. ”Cash Taxi”, ”Shukaru” și ”JOKER cu Jugaru” au rămas o amintire. Ce face acum haiosul prezentator pentru bani?

Ce face Gabi Jugaru pentru bani, după ce a dispărut de la TV

După ce și-a încercat norocul, fără prea mult succes în breasla ”micilor intreprinzători”, din 2003, după o pauză de peste un an, revine în mass-media la KissFM, chemat de cârcotașul Șerban Huidu. ”Ghici?! – Kiss te sună cu Gabi Jugaru”,  mai apoi la tv ”Vocea Poporului”, ”Carco-Taxi” (farse în taxi” și roluri în scenetele din Cronica Cârcotașilor, toate au rămas în memoria românilor. După un an și jumătate, începe emisiunea ”Farsele lui Jugaru”, apoi ”Cash Taxi”, un concurs TV pe stilul prezentatorului de televiziune.

Ultima dată a fost văzut pe sticlă în 2015, cu ocazia participării la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Haiosul taximetrist prezentator renunțase la lupta celebrităților din jungla sud-africană și a strigat temătoarea sintagmă care te scotea din show.  Și-a părăsit cei zece colegi de tabără și s-a întors la confortul de la care plecase. ”Vă consider ai mei și mă bucur pentru că nu sunteți falși”, au fost cuvintele lui Jugaru pentru cei din tabără. Gâtuit de emoție și lacrimi, le-a spus cuvinte frumoase, apoi și-a luat la revedere de la fiecare în parte.

Și-a transformat vila în cârciumă

Au mai trecut câțiva ani, iar Jugaru s-a mutat în afaceri. Fosta vedetă TV și echipa sa se ocupă de igienizarea profesională a interiorului automobilelor, în deosebi a instalațiilor climaterice, unde se ascund mulți microbi. Jugaru asigură tratamente prin termonebulizare care distrug acarienii și sporii de mucegai de sub mocheta automobilului și scapă clienții de mirosuri neplăcute din mașină.

Ce a ajuns să facă Gabi Jugaru pentru bani, după ce a dispărut de la TV. Cum arată acum

Gabi Jugaru și-a deschis o cârciumă, în 2016

De asemenea, din 2016, și-a deschis o cârciumă, transformându-și vila într-un local de cartier, unde le-a gătit personal oamenilor și s-a asigurat că muzica e bine aleasă și în special pe placul mesenilor.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
IOHANNIS a dat LOVITURA! NOUA funcție a PREȘEDINTELUI. Nu e la NATO
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro