Ce a ajuns să facă Gabi Jugaru pentru bani, după ce a dispărut de la TV. Cum arată acum

Ce a ajuns să facă Gabi Jugaru pentru bani, după ce a dispărut de la TV. Cum arată acum
Ce a ajuns să facă Gabi Jugaru pentru bani, după ce a dispărut de la TV

Gabi Jugaru, fostul ”rege al farselor” a fost văzut ultima dată pe TV în 2015. De atunci, niciun semn. ”Cash Taxi”, ”Shukaru” și ”JOKER cu Jugaru” au rămas o amintire. Ce face acum haiosul prezentator pentru bani?

Ce face Gabi Jugaru pentru bani, după ce a dispărut de la TV

După ce și-a încercat norocul, fără prea mult succes în breasla ”micilor intreprinzători”, din 2003, după o pauză de peste un an, revine în mass-media la KissFM, chemat de cârcotașul Șerban Huidu. ”Ghici?! – Kiss te sună cu Gabi Jugaru”,  mai apoi la tv ”Vocea Poporului”, ”Carco-Taxi” (farse în taxi” și roluri în scenetele din Cronica Cârcotașilor, toate au rămas în memoria românilor. După un an și jumătate, începe emisiunea ”Farsele lui Jugaru”, apoi ”Cash Taxi”, un concurs TV pe stilul prezentatorului de televiziune.

Ultima dată a fost văzut pe sticlă în 2015, cu ocazia participării la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Haiosul taximetrist prezentator renunțase la lupta celebrităților din jungla sud-africană și a strigat temătoarea sintagmă care te scotea din show.  Și-a părăsit cei zece colegi de tabără și s-a întors la confortul de la care plecase. ”Vă consider ai mei și mă bucur pentru că nu sunteți falși”, au fost cuvintele lui Jugaru pentru cei din tabără. Gâtuit de emoție și lacrimi, le-a spus cuvinte frumoase, apoi și-a luat la revedere de la fiecare în parte.

Și-a transformat vila în cârciumă

Au mai trecut câțiva ani, iar Jugaru s-a mutat în afaceri. Fosta vedetă TV și echipa sa se ocupă de igienizarea profesională a interiorului automobilelor, în deosebi a instalațiilor climaterice, unde se ascund mulți microbi. Jugaru asigură tratamente prin termonebulizare care distrug acarienii și sporii de mucegai de sub mocheta automobilului și scapă clienții de mirosuri neplăcute din mașină.

Ce a ajuns să facă Gabi Jugaru pentru bani, după ce a dispărut de la TV. Cum arată acum
Gabi Jugaru și-a deschis o cârciumă, în 2016

De asemenea, din 2016, și-a deschis o cârciumă, transformându-și vila într-un local de cartier, unde le-a gătit personal oamenilor și s-a asigurat că muzica e bine aleasă și în special pe placul mesenilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI