Ce a ajuns să facă Cristian Țânțăreanu la 76 de ani. Probleme în mariajul milionarului?

Ce a ajuns să facă Cristian Țânțăreanu la 76 de ani. Probleme în mariajul milionarului?
Ce a ajuns să facă Cristian Țănțăreanu la 76 de ani?

Cristian Țânțăreanu a luat o decizie foarte importantă. Ce a ajuns să facă acesta la 76 de ani? Poate inluența această alegere mariajul de 40 de ani al său?

Ce face Cristian Țânțăreanu la 76 de ani?

Cristian Țânțăreanu nu a indicat niciodată anii pe care îi are în buletin. Acesta și-a trăit viața la maximum și s-a bucurat de fiecare clipă. Afaceristul a făcut unele confesiuni care au surprins pe toată lumea. Pentru că este mereu pus pe șotii, bărbatul a susținut că are nevoie de trei tinere prin preajmă la anii aceștia. ”M-am hotărât să am două iubite… Două iubite, maximum trei. Că nu mă mai țin puterile. Ce le trebuie lor îmi trebuie și mie”, a spus Țânțăreanu.

Obișnuită de atâția ani cu caracterul și personalitatea soțului, cea care l-a făcut fericit toată viața cel mai probabil știe cum să ia lucrurile, mai ales că afaceristul a susținut că preț de 40 de ani nu s-a certat nici măcar o dată cu partenera sa, așa că nu e nici vorbă de vreun divorț. ”După 40 de ani nu m-am certat niciodată cu soția mea! Dacă nu era ea, eram de mult mort. M-a dus cu forța la medic”, a povestit miliardarul. Care nu a ratat gluma, imediat: ”Cu toate că acum vrea să scape de mine, că are și ea pe cineva…”

Dorința lui Cristian Țânțăreanu la 76 de ani
Dorința lui Cristian Țânțăreanu la 76 de ani

„Doctorul a spus că dacă am grijă și nu fac abuzuri”

„Am cam băut așa, aseară, alaltăseară. Mergem înainte, doctorul a spus că dacă am grijă și nu fac abuzuri s-ar putea să prind Crăciunul. Nu mai merg la sală că sunt stresat, dar mă duc săptămâna viitoare. Am slăbit 15 kilograme și am pus la loc 9. Soția a plecat iar de acasă, cum să rezist. Pleacă de 60 de ani, dar e femeie cu bun simț. De acasă tare aș pleca și eu, dar acum mă pregătesc pentru ultimul drum, de aici la Bellu”
Cristian Țânțăreanu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI