Ce a ajuns să facă astăzi Ana Maria pentru bani, prima soţie a lui Alex Velea. Multe femei fac asta

Ce a ajuns să facă astăzi Ana Maria pentru bani, prima soţie a lui Alex Velea. Multe femei fac asta

Alex Velea se bucură de celebritate și are o relație frumoasă cu Antonia, atrăgând invidia multor persoane. Nu mulți sunt însă cei care știu că atât Antonia, cât și Alex, au mai avut câte o căsnicie. Cântărețul a fost căsătorit cu Ana Maria, o mulatră de care nu prea se mai știu multe lucruri.

Ce face acum Ana Maria, prima soție a lui Alex Velea

Alex Velea și Antonia par foarte fericiți împreună. Cel puțin asta reiese la prima vedere. Au împreună doi copii care le seamănă foarte mult și cariere la care alți artiști nici măcar nu visează. Cei doi au mai fost căsătoriți în trecut. Pe fosta soție a lui Alex Velea o cheamă Ana Maria, o tânără cu origini africane care după despărțirea de artist și-a deschis un cabinet stomatologic. Aceasta nu este însă singura ocupației a fostei soții a lui Alex Velea. Femeia este pasionată de modelling și face asta cu multă pasiune.

Ana Maria și Alex Velea s-au căsătorit în anul 2009, iar nași le-au fost Andreea Bănică și soțul ei, Mircea Oprea. Căsnicia lor a durat doar patru ani. Din cauza unor neînțelegeri, cei doi au ales să divorțeze în anul 2013.

Alex Velea este un cântăreț, vedetă de televiziune și compozitor de muzică pop, câștigător al competiției Star Factory. S-a născut pe 13 mai 1984 în Craiova. Încă de mic și-a descoperit pasiunea pentru muzică, începând să cânte de la 9 ani, la 11 ani devenind elev la Palatul Copiilor. La 16 ani începe să studieze canto clasic, timp de 4 ani.

În 2019, Alex Velea, împreună cu Lino Golden, Mario Fresh și Rashid, au înființat trupa Golden Gang, cu care au lansat în același an și primul album „10 din 10”. De-a lungul timpului a colaborat cu mai mulți artiști din România și a scos o mulțime de piese cu care a rupt topurile din România.