Imagini cu artiștii din copilărie. Cum arătau Alex Velea și Antonia, în prima zi de școală

Imagini cu artiștii din copilărie. Cum arătau Alex Velea și Antonia, în prima zi de școală
Cum arătau Alex Velea și Antonia, în prima zi de școală

Prima zi de școală este și va rămâne un eveniment important pentru toată lumea. Artiștii își amintesc cu drag de acest moment, despre care ajung să vorbească cu drag. Fanii cuplului Alex Velea și Antonia sunt curioși să vadă cum arătau vedetele lor preferate, în copilărie, motiv pentru care mai jos am pregătit câteva imagini semnificative. Dacă pe Antonia ai fi recunoscut-o ușor, la Velea, în schimb, lucrurile stau diferit!

Cum arătau Antonia și Alex Velea în copilărie

Antonia și Alex Velea sunt împreună de ani buni, iar în acest timp și-au clădit un cămin puternic și unit. Îndrăgostiții, care au împreună doi băieți, își amintesc de perioada în care erau și ei la vârsta copilăriei.

Și pentru că pe 9 septembrie sună clopoțelul pentru un nou an școlar, am găsit câteva imagini cu artiștii specifice acestei perioade, când și ei se pregăteau cu mari emoții pentru prima zi de școală.

 

Cum arăta Antonia în prima zi de școală. Imagini cu artista din copilărie
Cum arăta Antonia în prima zi de școală

Cum arăta Antonia în prima zi de școală. Imagini cu artista din copilărie
Cum arăta Antonia în prima zi de școală

Pe Antonia, sigur ai fi recunoscut-o cu ușurință! În ultima poză, artista avea zece ani. Ca și în prezent, și atunci, ea era plină de viață și avea un zâmbet molipsitor.

Să aruncăm o privire și la Alex Velea! Aici, lucrurile stau diferit, pe artist clar nu l-ai fi recunoscut cu aceeași ușurință!

Cum arăta Alex Velea în prima zi de școală. Imagini cu artistul din copilărie
Cum arăta Alex Velea în prima zi de școală

De-a lungul timpului, Velea a preferat să-și schimbe de mai multe ori look-ul și să se joace cu stilurile existente pe piață.

A purtat dreaduri, și-a vopsit părul blond, a avut plete sau, dimpotrivă, și-a purtat părul tuns scurt.

Ce spune Alex Velea despre anii de școală

Puțini știu că, în anii de școală, Velea era un elev silitor. “Îmi amintesc cu drag de prima zi de școală și nu cred că o să o uit vreodată.

Țin minte că deja trecusem prin experiența „grupei mari pregătitoare” și de-abia asteptam sa aplic ce învățasem. Părinții au știut să mă motiveze mereu, să-mi explice fel de fel de situații și tocmai de-aia n-am avut probleme în a mă acomoda foarte repede cu colegii si doamna învățătoare.

Doamna Briciu este cea care mi-a fost mentor în primele doua clase. Apoi a urmat domnișoara Gulian Aurelia, pe care o plăceam „in secret”. Le salut și le mulțumesc că mi-au îndrumat primii pași către educație”, spunea artistul conform site-ului profm.ro.