Antonia, schimbare inedită de look! Cum arată soţia lui Alex Velea blondă

Antonia, schimbare inedită de look! Cum arată soţia lui Alex Velea blondă
Antonia, schimbare inedită de look!

Antonia, care a primit titlul de cea mai frumoasă femeie din România, s-a făcut și mai frumoasă! Artista și-a uimit fanii cu o schimbare inedită de look.

Antonia și-a făcut o schimbare inedită de look

Antonia, una dintre cele mai apreciate artiste din România atât pentru atitudine, cât și pentru frumusețea sa, și-a făcut o schimbare inedită de look. Cântăreața s-a afușat cu o nouă coafură și cu o nouă culoare de păr. Din cosițele-i șatene, cele care au adus-o la titlul de cea mai frumoasă femeie din România, interpreta și-a făcut codițe împletite stilul ”dreadlock”, blond platinat.

Schimbarea de înfățișare a venit odată cu filmarea noului videoclip alături de Lino Golden, considerat unul dintre copiii lui Alex Velea, pentru piesa ”Balenciaga”. De mai bine de 10 ani de când a intrat pe piața muzicală românească, revenind în țară după ce stat în SUA jumătate de viață, tot timpul a arătat fanilor o atitudine conservatoare. De când a pășit pe scenele din România, Antonia a avut același păr lung, șaten, drept, fără prea multe ”artificii”.

Fanii au comparat-o cu Christina Aquilera

Cu toate că și-a obișnuit publicul într-un anume fel, fanii de pe rețelele de socializare au fost de-a dreptul încântați de noua Antonia. Spre exemplu, pe contul ei de Instagram, admiratorii interpretei au comparat-o cu Christina Aquilera. Din ultimele poze postate în mediul online, cântăreața a renunțat la părul blond, așa că look-ul va rămâne doar o amintire pentru fani.

Cât despre îngrijirea frumuseții ei, Antonia a declarat într-un interviu pentru XtraNight Show că nu face lucruri deosebite, ba chiar încalcă unele mituri. Artista doarte machiată atunci când trebuie să plece undeva a doua zi dis de dimineață.

Antonia, schimbare inedită de look! Cum arată soţia lui Alex Velea blondă
Noua apariție a Antoniei

„Trebuie să fiu sinceră, uneori dorm machiată. Nu este ceva foarte sănătos, nu recomand, știu că mă ceartă toată lumea, și mama, dar ăsta e adevărul. Nu e ok, dar se mai întâmplă”, a declarat solista.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI