Ce a ajuns să facă Andreea Raicu după ce s-a retras din TV. Pagina ei de Facebook a dat-o de gol

Ce a ajuns să facă Andreea Raicu după ce s-a retras din TV. Pagina ei de Facebook a dat-o de gol
Ce ocupație are Andreea Raicu după ce s-a retras din televiziune?

Ce ocupație are Andreea Raicu? Celebra fostă prezentatoare de televiziune s-a reorientat după ce a renunțat la micile ecrane. Ce face acum celebra vedetă? Șatena a dezvăluit totul pe pagina sa de Facebook.

Cu ce se ocupă Andreea Raicu după ce a renunțat la televiziune?

Andreea Raicu este o vedetă extrem de cunoscută în România și în topul celor mai frumoase femei din țară. Aceasta a uimit pe toată lumea cu imaginea sa impecabilă încă de la primele apariții pe micile ecrane.

Cu toate astea, ea a debutat ca model și a câștigat chiar numeroase concursuri de modelling, ulterior a intrat în televiziune în rolul de moderatoare a celor mai importante emisiuni de divertisment de atunci – Big Brother și Megastar.

Ce scrie pe rețelele de socializare?

Acum este percepută ca un fashion icon, promotor al stilului și bunului gust în vestimentație și a fost stilist pentru diverse reviste de modă. De asmenea, vedeta a lansat colecții împreună cu importanți designeri români și a conceput proiecte media care să promoveze stilul și vestimentația ca mod de viață.

Acum se implică în multe proiecte caritabile și este membru în consiliul director al Festivalului Brazilor de Crăciun susținut de Organizația Salvați Copiii. Frumoasa brunetă se introduce pe rețelele de socializare ca fiind Entrepreneur, Tv Personality, Mind & Body Coach, Book Author, Healthy Living Promotor, Motivational Speaker, NGO Activist.

Motivul pentru care a plecat definitiv din televiziune

„Aveam o carieră strălucită, eram celebră, aveam o situație financiară care îmi permitea să fac orice, oricând, aveam relația care părea perfectă, aveam o casă în care stăteam și care-mi plăcea foarte mult, puteam să călătoresc și să-mi cumpăr tot ce îmi doream eu.

Cumva, era viața din filme. Viața fără greșeală, dacă o priveai din exterior. Și cu toate astea, nu simțeam așa. Simțeam că lipsește ceva. Am făcut multe ore de terapie, am citit foarte mult și tot nu înțelegeam ce lipsește.

Și când te deschizi, viața îți aduce tot felul de oameni, tot felul de elemente și poți să găsești răspunsurile. Doar atunci când vrei…”, a declarat Andreea Raicu în cadrul emisiunii moderate de Andreea Marin, de la TVR2.