Andreea Raicu a luat o decizie surpriză. Reacția care îi va uimi pe toți fanii ei: ce vrea să facă

Andreea Raicu a luat o decizie surpriză. Reacția care îi va uimi pe toți fanii ei: ce vrea să facă
Andreea Raicu a luat o decizie surpriză.

Andreea Raicu a luat o decizie surpriză. Aceasta se gândește tot mai serios la întemeierea unei familii și la un copil. Vedeta de televiziune, care comunică des cu urmăritorii săi de pe rețelele de socializare, a fost întrebată recent ce sfaturi i-ar da fiicei ei, dacă ar fi mamă, iar răspunsul ei i-a uimit pe toți.

Andreea Raicu a luat o decizie surpriză

Astfel, Andreea Raicu și-a surprins fanii din mediul online, declarând că își dorește să rămână însărcinată cât mai curând. I-ar plăcea să fie mamă de fată, căreia să îi dea și sfaturi.

”Sper să am cât mai curând. Să se iubească și să trăiască viața în funcție dorințele și nevoile sale. Să pună limite și să renunțe la tot ce îi aduce nefericire.

Să aibă curajul să meargă după ce își dorește. Să experimenteze și să își dea voie să greșească. Să fie generoasă și să iubească oamenii. Și încă multe alte lucruri pe care eu nu le-am știut.”, a spus fostul model, pe contul ei personal de Instagram.

Tot Andreea Raicu a mărturisit că dorința de a avea un copil nu este foarte veche și că în urmă cu câțiva ani nici nu lua în calcul acest lucru. Andreea Raicu a mai povestit că acum privește relațiile într-un mod cu totul diferit și își dorește să își întemeieze o familie fericită:

”Dacă m-ai fi întrebat acest lucru în urmă cu câțiva ani, aș fi spus clar nu.

Am început să văd viața și relațiile într-un mod diferit. Bineînțeles că vreau o familie fericită, dar căsătoria nu îți garantează asta”, a mai adăugat vedeta, tot pe rețelele de socializare.

Cum se menține în formă Andreea Raicu la 44 de ani

Andreea Raicu a împlinit recent vârsta de 44 de ani, însă are o formă fizică de invidiat. Vedeta a spus cum reușește să își mențină silueta și ce stil de viață a adoptat.

”Conform studiilor, se spune că gena bună contribuie doar în pro­porţie de 20% la un aspect fi­zic tânăr şi plăcut chiar şi la vârsta maturităţii, deși eu cred că in­fluenţa ei este cu mult mai mare. Dar, în acelaşi timp, cred că forma fizică ţine foarte mult şi de stilul de viaţă, şi când spun asta nu mă re­fer doar la ali­mentaţie.

Pe mine, cel mai mult mă ajută pregătirea men­tală, faptul că prac­tic meditaţia, că am învăţat să-mi con­ştientizez stările interioa­re, deci să-mi înţeleg nevoile şi să ţin cont de ele. În plus, am grijă să dorm pe măsura ne­ce­sităţilor organismului meu, să fac sport”, a declarat Andreea Raicu pentru Formula As.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI