29 aug. 2023 | 19:53

Ce a aflat un patron român după ce s-a uitat pe camerele de supraveghere despre unul dintre angajaţi. Nu se aştepta la aşa ceva

Social
Ce a aflat un patron român după ce s-a uitat pe camerele de supraveghere despre unul dintre angajaţi. Nu se aştepta la aşa ceva
Ce a descoperit un patron cu ajutorul camerei de supraveghere ascunse

Tot mai mulți patroni apelează la camerele de supraveghere pentru a-și putea supravehgea cât mai bine afacerile, respectiv angajații. Ce a aflat un patron român după ce s-a uitat pe camerele de supraveghere despre unul dintre angajaţi. Nu se aştepta la aşa ceva.

Ce a descoperit un patron cu ajutorul unei camere de supraveghere ascunse. Angajatul a recunoscut totul

Un salariat al unei firme din județul Suceava a fost trimis în judecată după ce a furat 60.000 de lei dintr-un seif care se afla în biroul patronului său.

Angajatul hoț a fost prins cu ajutorul unei camere ascunse montate în biroul administratorului companiei.

60000 de lei au fost furați din seif

Patronul unei firme din județul Suceava a suferit un șoc în momentul în care a descoperit că un salaria de-al său, aflat în timpul programului de lucru, i-a furat din seiful aflat în birou suma de 60.000 de lei.

Salariatul hoț a fost prins în timp record, administratorul firmei având montată în birou o cameră ascunsă care supraveghea direct seiful.

Conform rechizitoriului, în imaginile surprinse de camera de supraveghere ascunsă în birou se poate vedea cum o persoană intră în birou, lumina fiind în continuare stinsă, se îndreaptă către dulapul în care este ținut seiful și îl deschide având o cheie potrivită.

Ce s-a văzut pe cameră

”În imagini se observă faptul că persoana în cauză poartă încălțăminte sport de culoare neagră cu talpă albă având inscripționat pe lateral 3 dungi de culoare albă specifică mărcii Adidas, fiind identici cu cei purtați de către inculpat la intrarea în serviciu cât și după ieșirea din serviciu. De asemenea s-a putut observa și îmbrăcămintea de culoare închisă a inculpatului, asemănătoare cu cea purtată de persoana surprinsă de imaginile de pe camera de supraveghere montată în biroul administratorului”, se mai arată în rechizitoriu.

Bărbatul, judecat pentru furt calificat

Audiat de către polițiști, patronul prădat a spus că ”în locul unde se afla montat seiful, se afla o cameră de supraveghere ascunsă, despre care nu știa nimeni, montând-o pentru că a sesizat și în trecut lipsa unor sume de bani și avea bănuiala că cineva îi sustrage banii din seif”.

Patronul păgubit a mai declarat polițiștilor că există două chei ale seifului, una fiind la el și una la mama sa. Astfel, bărbatul crede că salariatul angajatul său i-ar fi luat cheia dintr-o vestă lăsată pe un scaun.

Salariatul și-a recunoscut fapta și s-a împrumutat de bani pentru a-i restitui fostului șef, însă acesta va fi judecat în continuare pentru furt calificat.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Animalul rar care trăiește doar în România. E considerat un miracol al naturii și face parte dintr-o specie preistorică
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Geamurile termopan, lustruite rapid. Soluția ieftină, care le face lună
EVZ.ro
Raluca Pastramă, dezvăluiri incendiare după ce a ajuns în sala de judecată cu Pepe, fostul soț. Ce spune mama copiilor artistului
Spynews
România a luat total fața Ungariei. Budapesta a recunoscut. Ungurii au fost depășiți
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
PREGĂTIRI pentru un RĂZBOI LUNG! ANUNȚ ȘOCANT la NIVEL MONDIAL
Mediaflux
Raluca Pastramă, dezvăluiri incendiare după ce a ajuns în sala de judecată cu Pepe, fostul soț. Ce spune mama copiilor artistului
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce părere are Bianca Drăgușanu despre Selina, iubita lui Victor Slav. Cum se înțeleg cele două: „Nu are de ce să-mi fie frică”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro