Ce a aflat polițista din Brașov înainte să moară. Nu a mai suportat (exclusiv)

Ce a aflat polițista din Brașov înainte să moară. Nu a mai suportat (exclusiv)
Noi informații despre moartea polițistei din Brașov

Polițista din Brașov care a fost găsită de către soțul și tatăl său în bucătărie fără suflare ar fi avut parte de o veste dureroasă chiar înainte a se decide să își pună capăt zilelor. Femeia nu a mai suportat după ce a aflat câteva informații despre căsnicia pe care o avea.

Ce veste a primit polițista din Brașov înainte de a muri

Polițista din Brașov a lăsat un bilet de adio, apoi a luat pistolul Carpați pe care îl avea în dotare și și-a pus capăt zilelor. Aceasta a fost găsită fără suflare de către tatăl și soțul său. Colegii săi au luat în calcul varianta sinuciderii, nu doar a unei crime, după ce au observat ce a provocat decesul.

Nu s-a mai putut face nimic pentru tânăra în vârstă de 28 de ani, aceasta decedând pe loc. Ea lucra la Inspectoratul General de Poliție Brașov, în timp ce soțul ei face parte din Departamentul de Investigații Criminale. Între timp, mama tinerei a respins biletul de adio, explicând că nu recunoaște scrisul.

Polițista din Brașov s-a confruntat cu mai multe probleme de-a lungul timpului. Aceasta a crescut într-o familie destrămată, iar apoi a avut o relație cu un bărbat căruia i-a fost, ulterior, interzis să se mai apropie de ea. Se pare că ultima veste pe care a primit-o a reușit să o dărâme.

Ce a aflat polițista din Brașov. Nu a mai putut să facă față durerii

Polițista din Brașov nu era fericită alături de soțul ei, chiar dacă aceștia se căsătoriseră în urmă cu doar aproximativ trei luni. Se pare că aceasta a luat o decizie care a condus către o tragedie la vârsta de 28 de ani după ce a citit câteva mesaje nepotrivite dintre partenerul său și cumnata lui.

Tânăra ar fi aflat că soțul său are o relație extraconjugală. Aceasta a descoperit schimbul de mesaje dintre partenerul său și cumnata lui, apoi s-a decis să își pună capăt zilelor, potrivit surselor Impact.ro. În locuința celor doi ar fi avut loc o ceartă, apoi bărbatul a plecat pentru ca apele să se liniștească.

Ce probleme avea polițista din Brașov

Cu toate acestea, pe lângă relația extraconjugală de care a aflat, tânăra polițistă a descoperit existența unui copil al partenerului dintr-o altă relație, potrivit unor informații neconfirmate încă de la Parchet. Aceasta și-a anunțat soțul că o să facă un lucru care o să rezolve toate problemele.

Se pare că tânăra nu ar mai fi răspuns la telefon, așa că soțul său l-a contactat pe tatăl ei pentru a-i cere ajutorul. Cei doi au mers către apartamentul în care locuia polițista în vârstă de 28 de ani, însă nu au mai putut face nimic.