Detalii noi despre polițista din Brașov care s-a împușcat în cap. Ce a dezvăluit în biletul de adio

Detalii noi despre polițista din Brașov care s-a împușcat în cap. Ce a dezvăluit în biletul de adio
Tânăra din Brașov astăzi ar fi împlinit 29 de ani

În cazul tinerei de 28 de ani, găsită împușcată în cap, apar noi informații referitore la presupusul suicid. Conform acestora, se pare că femeia ar fi recurs la gestul extrem în urma unor probleme în relația cu soțul. Tănăsache Sabina-Alexandra avea să fie găsită fără suflare de tatăl și soțul acesteia. Ulterior cei doi au sunat la 112, iar medicii SMURD aflați la fața locului aveau să declare decesul.

Tănăsache Sabina-Alexandra s-ar fi sinucis din cauza problemelor în familie

În cursul nopții de joi spre vineri, Tănăsache Sabina-Alexandra a fost găsită fără suflare în apartamentul ei, de către tatăl și soțul acesteia. Deși primele informații nu au dat ca sigur suicidul, acum toate datele duc spre acest deznodământ.

Conform informațiilor preluate de Antena 3, Tănăsache Sabina-Alexandra ar fi recurs la gestul extrem, ca urmare a unor probleme în căsnicia sa. Se pare că aceasta ar fi avut discuții cu soțul, după ce un alt membru al familiei ar fi intervenit în relația acesteia cu partenerul de viață.

După mai multe discuții aprinse, mai spune Antena 2, bărbatul ar fi plecat de acasă, cerând ajutorul socrului în a rezolva tensiunile apărute între cei doi.

După mai multe mesaje trimise prin intermendiul SMS-urilor, soțul, împreună cu tatăl tinerei ar fi mers acasă, în încercarea de a detensiona lucrurile. Numai că, odată ajunși la apartament, cei doi abeau să o găsească pe tânăra Tănăsache Sabina-Alexandra fără suflare.

Reprezentanții IPJ Brașov au confirmat, ulterior, și existența unui bilet de adio, în care Tănăsache Sabina-Alexandra ar fi scris că va rezolva toate problemele, lucru pe care, din păcate, l-a făcut.

Astăzi ar fi împlinit 29 de ani

Gestul făcut de tânăra de 28 de ani este și mai dramatic, cu cât astăzi ar fi împlinit 29 de ani. Informațiile furnizate de anchetatori spun că femeia a fost găsită cu o plagă împușcată la nivelul capului, ceea ce a dus la prezumția unui suicid.

Tănăsache Sabina-Alexandra lucra în cadrul IPJ Brașov ca ofițer, de mai bine de cinci ani. Arma folosită la gestul extrem a fost chiar arma din dotare, un pistol model Carpați.

Alte informații spun că tânăra nu a avut o viață ușoară, fiind crescută de mama sa, care suferă de Alzheimer, și fiind divorțată. Aceleași surse mai spun că la vârsta de 18 ani, tânăra avea să fie dată afară din casă de mama sa, ulterior locuind cu bunica.

La primele mărturii, mama femeii decedate spune că nu crede că Tănăsache Sabina-Alexandra s-ar fi sinucis, cât despre biletul de adio, femeia mai spune că nu crede că este scrisul fiicei sale. Rămâne ca organele abilitate să investigheze cauzele producerii incidentului, și la final să anunțe concluziile finale.