Cazul halucinant al femeii care a omorât două fete cu mașina. A scăpat și de arestul la domiciliu

Cazul halucinant al femeii care a omorât două fete cu mașina. A scăpat și de arestul la domiciliu
Informații halucinante. Ce s-a întâmplat cu femeia ce a omorât 2 fete

Șoferița ce a omorât două fete cu mașina după ce a consumat alcool se află în libertate. Mandatul de arestare la domiciliu a fost anulat de judecători, iar decizia nu a fost contestată, astfel că femeia a putut să scape fără să fie pedepsită.

Șoferița care a omorât două fete, aflată în libertate. Decizia magistraților

Este vorba despre accidentul dureros ce a dus la decesul unor două fete. La momentul respectiv, șoferița anunța că totul s-a întâmplat după ce a strănutat de mai multe ori la volan, încurcând pedalele. Ulterior, ea a fost reținută timp de 24 de ore pentru ucidere din culpă.

Șoferița Marcela Leonte recunoștea, pe atunci, că băuse rom și regretă tot ce s-a întâmplat în momentul în care s-a urcat la volan. Familiile fetelor au rămas cu o mare durere în suflet, iar, la aproximativ 6 luni de la accidentul mortal, judecătorii au decis să anuleze și arestarea la domiciliu.

De asemenea, decizia nu a fost contestată de procurori, astfel că femeia a rămas în libertate. S-a luat măsura preventivă a controlului judiciar timp de 60 de zile în care aceasta nu are voie să plece de pe teritoriul țării, dar nici să conducă vreun tip de autovehicule.

„Dispune înlocuirea măsurii arestului la domiciliu luată faţă de inculpata LEONTE MARCELA cu măsura preventivă a controlului judiciar pentru o durată de 60 de zile, începând cu data rămânerii definitive a prezentei încheieri.

Pe timpul controlului judiciar, impune inculpatei LEONTE MARCELA să respecte următoarele obligaţii: a) să nu depăşească limita teritorială a României, decât cu încuviinţarea prealabilă a judecătorului de cameră preliminară/ instanţei de judecată; b) să nu comunice cu martorii …., direct sau indirect, pe nicio cale. c) să nu conducă niciun fel de autovehicule. (…)

Cu drept de contestaţie, în termen de 48 de ore de la pronunțare.”, a fost decizia judecătorilor, potrivit Spynews.

Ce neregulă a fost sesizată în dosar, de fapt

Ba chiar, polițiltii ar fi ascuns rezultatul autopsiei unei fetițe față de familia îndoliată, după cum au constatat magistrații, iar rudele nu au putut să formuleze anumite solicitări suplimentare cu privire la rapoartele de expertiză.

„Constată încălcarea dreptului la apărare părților civile Ionescu Gabriel – Vasile și Ionescu Ana-Maria raportat la legalitatea dispunerii și efectuării autopsii medico-legale asupra cadavrului numitei Ionescu Raisa, dispusă prin Ordonanța din 27.02.2021 a organului de cercetare penală din cadrul DGPMB, ca urmare a faptului că părțile civile nu au fost informate cu privire la conținutul raportului medico-legal de necropsie A3/280/2021 în cursul urmăririi penale, nu au putut formula obiecțiuni sau solicitări suplimentare cu privire la concluziile rapoartelor de expertiză, luând cunoștință de acestea direct în camera preliminară.”, a mai fost precizat de către magistrați.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI