Au apărut imaginile video cu accidentul în care două copile au fost ucise de o șoferiță în București. Atenție, video șocant

Au apărut imaginile video cu accidentul în care două copile au fost ucise de o șoferiță în București. Atenție, video șocant
Imagini video de la accidentul din Andronache

Tragedia care a cutremurat România ia forme dintre cele mai urâte. În urmă cu cteva ore, au apărut imaginile video surprinse de către o cameră de luat vederi în momentul în care o șoferița a călcat două fetițe. Accidentul a avut loc sâmbătă, iar polițiștii cercetează și în prezent cauzele care au condus la o asemenea nenorocire.

Copilele se aflau pe trotuar

În imaginile video surpinse de o cameră de supraveghere se observă cum fetițeșe se aflau pe trotuar, în fața unei case. Cu câteva minute în urmă, o mașină cu trei tineri parcase alături de grupul de copii. În imagini se observă viteza cu care autoturismul Mercedes a intrat pe stradă, fără a schița vreo manevră de frânare.

Femeia care se afla la volan a intrat cu o viteză inimaginabilă pe strada îngustă, oprindu-se direct în gardul unei case, după ce a strivit două fetițe care se aflau în acea zonă. În plus, în imagini se observă cum un stâlp din beton se prăbușește la impactul puternic.

Oamenii prezenți la fața locului au solicitat intervenția echipajelor medicale, iar între timp au încercat să-și facă dreptate bătându-i pe pasagerii din autoturismul tragediei.

Cele două copile, una de 7 ani, respectiv 15 ani, au fost transportate la Spitalul Floreasca din București, dar din păcate, cea mică a murit în drum spre spital, iar adolescenta a decedat pe masa de operații, la Spitlaul „Grigore Alexandrescu”.

„Nu a putut fi identificată până acum. Stare extrem de gravă, cu multiple fracturi, începând de la cap până la membrele inferioare. A fost făcut un computer tomograf. A intrat în sala de operație”, a declarat Raluca Alexandru, purtătorul de cuvânt al Spitalului „Grigore Alexandrescu, cu puțin timp înainte de moartea fetei.

Din păcate, adolescenta a suferit un stop cardio-respirator, iar în ciuda manevrelor de resuscitare, medicii au fost obligați să declare decesul.

Pasagerii autoturismului au fost transportați la spital

După producerea tragediei, zona în care s-a produs accidentul a fost împânzită de jandarmi, evitând astfel ca această tragedie să se transforme într-o tragedie și mai mare, având în vedere sălbăticia cu care vinovații au fost bătuți de către martorii accidentului.

Femeia vinovată a fost audiată de polițiști mai mult de trei ore, iar în urma stării de șoc în care se afla, polițiștii au decis să fie cercetată în stare de libertate. Pe numele său a fost deschis dosar de ucidere din culpă, iar dacă va fi găsită vinovată, va primi pedeapsă de până la zece ani de închisoare.

Șoferița a refuzat să sufle în aparatul etilotest din motive medicale, însă i s-au recoltat probe de sânge pentru aflarea rezultatelui.

Potrivit inspectorului Claudiu Costea, de la Brigada Poliției Rutiere, femeia ar fi pierdut controlul direcței de mers.

„Ar fi pierdut controlul direcţiei de mers şi ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat, iar din impact a lovit doi pietoni care se aflau în proximitate.”

După accident, șoferița ar fi declarat că a încurcat pedala de accelerație cu cea de frână, mașina fiind una automată.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional (sursă: Realitatea.net):

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI