Cazul de la Caracal, pe punctul de a se repeta. O adolescentă a fost luată din stradă la ocazie, după care abuzată fără milă

Cazul de la Caracal, pe punctul de a se repeta. O adolescentă a fost luată din stradă la ocazie, după care abuzată fără milă
O adolescentă a fost luată de pe stradă la ocazie și abuzată

O tânără de 17 ani dintr-o localitate din Iași a trecut prin clipe de coșmar. Fata aștepta o mașină de ocazie pentru a ajunge la Iași. În tot acest timp, a fost abordată de un tânăr. Crezând că individul vrea să o ajute, tânăra a urcat în mașină.

Tânără abuzată de un șofer

Tânăra în vârstă de 17 ani aștepta o mașină de ocazie pentru a ajunge în oraș. Un bărbat a oprit și a abordat-o, crezând că este de bună credință, fata a urcat în mașină cu el. Habar nu avea că a luat o decizie greșită. Tânărul a condus pe un drum lăturalnic, a blocat mașina, apoi a încercat să o violeze.

Situația se aseamănă cu cea de la Caracal. Pe 10 mai, fata a ieșit din casă pentru a pleca spre Vaslui, acolo unde învață. De obicei, minora de 17 ani mergea cu autobuzul, însă în acea zi șoferul nu a oprit. În scurt timp, a oprit lângă ea un tânăr care i-a spus că o va duce la Vaslui.

Fata a crezut că bărbatul vrea doar să o ajute, așa că a urcat la el în mașină. Acesta a condus pe un drum lăturalnic unde a încuiat ușile și a încercat să o violeze. Din spusele fetei, acesta nu a reușit, însă a atins-o de mai multe ori în zonele intime. După câteva minute, fata a reușit să coboare din mașina individului.

Bărbatul a fost prins

Tânăra a avut curaj și a mers la poliție pentru a povesti cele întâmplate. Din fericire, a reținut parțial numărul de înmatriculare al mașinii, iar polițiștii au reușit să-l identifice și să-l prindă pe agresor. Este vorba despre Demis Teofil Ofileanu, un bărbat care a mai avut probleme cu legea.

El a fost prins la volan, cu toate că nu avea permis. Bărbatul în vârstă de 33 de ani s-a ales cu un dosar penal în care este anchetat pentru mai multe infracțiuni. Mai mult de atât, magistrații din cadrul Judecătoriei Răducăneni au emis propunerea formulată de procurori pe numele lui Demis Teofil Ofileanu.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Răducăneni. Dispune arestarea preventivă, pe o durată de 30 de zile, a inculpatului Demis Teofil Ofileanu, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și conducerea unui vehicul fără permis (două infracțiuni continuate, comise pe 10 mai 2021 și pe 11 mai 2021). Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au precizat judecătorii.

Sursă foto: BZI

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI