Cazul care a șocat toată țara. Marina a rămas însărcinată cu fiul ei vitreg, Vladimir

Cazul care a șocat toată țara. Marina a rămas însărcinată cu fiul ei vitreg, Vladimir
Cazul care a șocat toată țara. Marina a rămas însărcinată cu fiul ei vitreg, Vladimir

Poveste din Rusia. Marina Balmașeva, vedetă pe Instagram, se va căsători cu Vladimir, fiul ei vitreg pe care l-a crescut de la 7 ani, împreună cu alți patru frați ai lui. Cei doi vor deveni părinți în scurt timp. Femeia a anunțat că este însărcinată printr-un mesaj virulent: „Orice este posibil în această lume minunată”.

Marina a rămas însărcinată cu fiul ei vitreg, Vladimir

Timp de zece ani, Marina a fost căsătorită cu Alexei Balmașev, în vârstă de 45 de ani. În timpul căsniciei, femeia i-a adoptat pe cei cinci copii ai bărbatului, dintr-o căsnicie anterioară. Aceasta avea doar 22 de ani când a devenit mamă vitregă. După separare, patru dintre micuți au rămas cu ea, printre care și Vladimir.

„Nu ai de unde să ştii pe ce căi te va duce viaţa până când nu întâlneşti persoana care te face să zâmbeşti tot timpul. Sunt conştientă că multă lume ne va judeca şi ne va pune la zid, alţii ne vor susţine, dar ne-am hotărât să ne căsătorim şi asta ne face fericiţi. Vă dorim şi vouă să fiţi la fel de fericiţi ca noi”, a anunțat femeia.

„De astăzi, nu ne vom mai ascunde”

La câteva săptămâni distanță de la dezvăluirea că formează un cuplu, Marina și Vladimir au uimit din nou cu anunțul că vor deveni părinți.

„Gata, m-am săturat! De astăzi, nu ne vom mai ascunde. Sunt însărcinată! Știu că este destul de devreme să anunț sarcina…mă gândeam să aștept până la următoarea ecografie, dar nu mai am răbdare! Vreau ca întreaga lume să știe că eu și Vladimir vom fi părinți. Orice este posibil în această lume minunată”, a spus aceasta, într-un video postat pe contul său de Instagram.

Marina Balmașeva, o rusoaică din orașul Krasnodar, a devenit o vedetă în mediul online după ce a slăbit mai mult de 60 de kilograme. A reușit să strângă în jur de 420.000 de urmăritori pe Instagram și trăiește din contracte de publicitate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI