Cazul Caracal se repetă? O femeie a fost răpită chiar din zona în care opera Gheorghe Dincă

Cazul Caracal se repetă? O femeie a fost răpită chiar din zona în care opera Gheorghe Dincă
Cazul Caracal se repetă? O femeie a fost răpită chiar din zona în care opera Gheorghe Dincă

O femeie, în vârstă de 31 de ani, a fost răpită în dimineața acestei zile, marți, de pe stradă. Aceasta a fost oprită în trafic de către fostul ei concubin, care a scos-o cu forța din mașină, apoi a băgat-o în mașina lui și a demarat de la locul faptei într-o direcție necunoscută.

Femeie răpită de pe stradă

Incidentul a avut loc în jurul 08:30 dimineața, în fața primăriei din comuna Dobrosloveni, situată foarte aproape de municipiul Caracal, localitatea devenită cunoscută din motive mai puțin plăcute, și anume crimele comise de Gheorghe Dincă.

Comuna Dobrosloveni este localitatea în care locuia Alexandra Măceșanu, una dintre victimele lui Dincă. Potrivit oamenilor legii, în incidentul care a avut loc marți dimineață sunt implicați doi foști concubini. De asemenea, aceștia au împreună și o fetiță.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați, prin apel la numărul unic de urgențe 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi fost răpită.

În timp ce se afla în zona primăriei din comuna Dobrosloveni, femeia ar fi fost luată cu forța de către un bărbat, în vârstă de 31 de ani, fostul ei iubit. Acesta a băgat-o cu forța într-un autoturism de culoare gri, apoi au plecat într-o direcție necunoscută.

“Din cercetări a reieșit faptul că o femeie, de 31 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce se afla în zona Primăriei din comuna Dobrosloveni, ar fi fost luată cu forța de fostul concubin, un bărbat, de 31 de ani, din comuna Dobrosloveni și introdusă într-un autoturism de culoare gri, după care s-ar fi deplasat într-o direcție necunoscută. La fața locului, s-au deplasat efective sporite de polițiști, desfășurându-se activități complexe pentru identificarea autoturismului în cauză și depistarea femeii”, a anunțat IPJ Olt.

Bărbatul a fost oprit de către polițiști

Potrivit anchetatorilor, imediat după ce a fost anunțată fapta, aceștia au luat în calcul și faptul că răpirea ar putea să vizeze copilul celor doi. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție. S-au desfășurat activități complexe pentru identificarea autoturismului în cauză și depistarea femeii răpite.

Autoturismul bărbatul a fost dat în urmărire și depistat, într-un final, de patrula din cadrul Secției nr.7 Poliție Rurală Dăneasa, pe DN 6. Mai exact, între comunele Mihăești și Radomirești.

Mașina a fost blocată în trafic de către oamenii legii. Bărbatul era la volan și a fost scos cu forța de către agenții de poliție, fiind imobilizat. De asemenea, în autoturism se afla și femeia răpită.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI