Cazul Caracal. Planurile lui Dincă, date total peste cap! Ce i-a făcut soția lui

Cazul Caracal. Planurile lui Dincă, date total peste cap! Ce i-a făcut soția lui

Datele în „Cazul Caracal“ ar fi putut fi complet altele dacă Gheorghe Dincă și-ar fi dus la bun sfârșit planul pe care-l avea în cap încă din primăvara lui 2019. Soția a fost cea care i-a încurcat socotelile suspectului în cazul celor două crime care au zguduit România. Ce avea de gând să facă „monstrul din Caracal“, aflați în paragrafele următoare.

Ce planuri mari avea Dincă!

Suspectul în cazul crimelor din Caracal, sau „monstrul cu chip de om“, așa cum mai este cunoscut opiniei publice, avea de gând să își vândă bârlogul și să se mute departe, undeva la munte. Cum l-a supărat, însă, soția pe Dincă?

Ei bine, se spune că inculpatul ar fi fost sătul de „dezamăgirile“ primite din parte soției, care era plecată la muncă, în Italia. În urma vizionării unui material despre cei ce o iau de la 0 și lasă totul în urmă pentru a-și croi un destin mai bun, pare-se că Dincă a luat o decizie majoră.

Așadar, acesta a scos „caza groazei“ la vânzare, fiind hotărât să își refacă viața lângă o altă femeie. Era hotărât să o dea uitării pe cea care i-a fost parteneră ani la rând, pe motiv că soața sa nu voia să se mai întoarcă în țară și să îngrijească împreună de cei cinci nepoți.

Voia la munte, dar a ajuns la închisoare

Planurile i-au fost date însă peste cap, și așa se face că Dincă a sfârșit prin a se „muta“, de fapt, într-o celulă. Casa în care au avut loc ororile greu de imaginat a rămas în continuare în posesia „monstrul din Caracal“, nemaifiind, acum, destinată vânzării.

Tot în casa cu pricina l-au găsit și polițiștii, când i-au bătut în ușă după apelurile disperate al Alexandrei Măceșanu, victima de 15 ani, la 112.

„Aşteptăm în fiecare zi ca Alexandra să intre pe poartă. Noi credem că e în viaţă şi vorbim cu ea în fiecare seară. Le mulţumim celor care se roagă pentru fiica noastră“, spunea, la o lună de la dispariție, Ioan Măceşanu, tatăl Alexandrei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI