Cazul Caracal, o nouă etapă. Avocata familiei Melencu arată unde s-a încurcat Gheorghe Dincă în declarații: Mai sunt persoane implicate

Cazul Caracal, o nouă etapă. Avocata familiei Melencu arată unde s-a încurcat Gheorghe Dincă în declarații: Mai sunt persoane implicate
Cazul Caracal, o nouă etapă. Avocata familiei Melencu arată unde s-a încurcat Gheorghe Dincă în declarații

Cazul Caracal a trecut la o nouă etapă. Carmen Ogășanu, avocata familiei Melencu, arată unde s-a încurcat Gheorghe Dincă în declarații. ”Mai sunt persoane implicate.”

Cazul Caracal. Avocata familiei Melencu arată unde s-a încurcat Gheorghe Dincă în declarații

Luiza Melencu, 19 ani, a dispărut în data de 14 aprilie, iar cazul său s-a legat de cel al Alexandrei Măceșanu, fată dispărută pe 24 iulie, reclamând la o zi distanță că a fost răpită, sechestrată și violată într-o casă din Caracal. Poliția a încercat să identifice locul în care se află Alexandra, dar a reușit acest lucru tocmai în cursul nopții următoare, și a putut executa un mandat de percheziție abia a doua zi la orele 6. În urma anchetei preliminare, a fost arestat proprietarul imobilului respectiv, Gheorghe Dincă, zis ”Popicu’”, acesta recunoscând că le-a ucis pe cele două fete.

Cazul Caracal, o nouă etapă. Avocata familiei Melencu arată unde s-a încurcat Gheorghe Dincă în declarații: Mai sunt persoane implicate
Luiza Melencu

La câteva luni distanță de la dispariția celor două tinere, luni, în data de 9 decembrie a avut loc un nou rând de audieri. După șase ore în care, la IPJ Dolj, au fost interogate rudele Luizei Melencu, prieteni și fostul iubit al fetei, Carmen Ogășanu, avocata familiei Melencu a susținut că declarațiile lui Dincă sunt tehnice, dar că inculpatul nu dă amănunte esențiale. Ea crede că sunt și alte persoane implicate în acest caz, conform Mediafax.

”Dacă el nu cunoaște chestiunile de amănunt, vă dați seama că sunt implicate alte persoane”

„Până la ultimul audiat, deci la prietenul Luizei, totul a fost o verificare a…dacă cunoaște cineva din familie bijuteriile sau nu, cele două, și credeam că nu are nici un sens. Eu, vă spun sincer, nu-l cred. (…) Eu nu cred. Poate, în parte, s-ar putea adeveri, dar e foarte multă viziune din asta, a unei persoane care depășește condiția lui Dincă. (…) Sunt unele aspecte pe care nici nu poți să ți le mai aduci aminte după atâta timp și el le spune cu lux de amănunte. Vă aduceți aminte, și numele complet al Luizei…, dar când e vorba de amănunte esențiale pentru caz, atunci nu le mai spune. Și nimeni nu l-a întrebat până acum. Eu aș vrea să-l întreb. Dacă el nu cunoaște chestiunile de amănunt, vă dați seama că sunt implicate alte persoane. Categoric sunt alte persoane implicate. Sau categoric sunt și alte persoane implicate”, a explicat Ogășanu.

La finalul audierilor, Monica Melencu, mama Luizei, a spus că i-au fost prezentate mai multe bijuterii, dar că acestea nu aparțin Luizei. Părintele fetei a spus că lânțișorul era întreg și undeva avea o gaică unde se agăța o inițială, iar Luiza avea trei inimioare. Cât despre cercei, femeia a precizat că i s-a prezentat un cercel de modă veche, cu 21 de pietricele, model pe care fiica sa nu îl purta. Potrivit avocatului familiei Melencu, lănțișorul prezentat de anchetatori, luni, ar fi fost găsit în casa lui Dincă. Ogășanu susține că era un ”lănțișor păstrat bine, nu un lănțișor chinuit de flacără”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI