Gheorghe Dincă i-a dat bani Alexandrei Măceșanu pentru a face dragoste cu ea. Ce s-a întâmplat apoi

Gheorghe Dincă i-a dat bani Alexandrei Măceșanu pentru a face dragoste cu ea. Ce s-a întâmplat apoi

Cu 24 de ore înaintea începerii urmăriri penale în cazul Caracal, Gheorghe Dincă ar fi cerut o întrevedere. Întrevederea a fost cu unul din avocații victimelor. În această vizită, spun sursele, acesta ar fi făcut dezvăluiri șocante.

Gheorghe Dincă i-a dat bani Alexandrei Măceșanu pentru a face dragoste cu ea

Că ar fi un mod de a-și declina vina, sau un mod de a tergiversa procesul, nu se știe, cert este că Gheorghe Dincă face alte dezvăluiri. Conform avocatului Cumpănașu, într-o relatare pe facebook, Gheorghe Dincă ar fi cerut o întrevedere de 10 minute cu avocatul familiei Alexandrei Măceșanu. Întâlnirea a avut loc la Penitenciarul din Craiova, unde Gheorghe Dincă este încarcerat.

În postarea sa de pe facebook, Alexandru Cumpănașu relatează așa-zisa discuție dintre Gheorghe Dincă și avocatul familie Măceșanu. Conform acestuia, monstrul din Caracal ar fi spus că i-a oferit bani să facă dragoste cu Alexandra. Tânăra a refuzat orice fel de remunerație.

Gheorghe Dincă i-a dat bani Alexandrei Măceșanu pentru a face dragoste cu ea. Ce s-a întâmplat apoi
Gheorghe Dincă spune că nu el a omorât-o pe Alexandra

”Nu a acceptat banii pe care i-am oferit ca să fac sex cu ea, nu a acceptat nimic din ce îi spuneam. A descris-o (n.red Gheorghe Dincă) ca fiind foarte drăcoasă, noi oltenii spunem asta când cineva e ”al dracu”, luptător. A descris-o pe Alexandra așa cum ne-am imaginat-o toți. La un moment dat, Alexandrei i s-a făcut rău, o durea foarte tare capul. Nu a spus dacă a bătut-o, a violat-o. Dincă s-a dus la farmacie pentru Alexandra pentru că se simțea rău”, afirmă Cumpănașu că ar fi spus Dincă în fața avocatului.

Ce s-a întâmplat apoi

Cumpănașu continuă dezvăluirile, spunând că Dincă s-ar fi dus la farmacie, ca să-i aducă ceva medicamente fetei. Avocatul Aurel Moldovan spune că, în acest timp, ar fi apărut alte patru persoane în casa unde era sechestrată tânăra. Conform celor declarate ulterior de avocatul Aurel Moldovan, se pare că Gheorghe Dincă nu ar fi fost criminalul fetei. Conform logicii ar trebui să luăm în calcul că de fapt criminalii Alexandrei Măceșanu sunt cele patru persoane care ar fi venit după ce Dincă a plecat la farmacie.

LIVE – EDITIE SPECIALA: DECLARATIILE LUI DINCA DE ASTAZI‼️ INTALNIREA DINTRE PRIETENUL SI AVOCATUL MEU Aurel Moldovan și Dinca din penitenciarul Craiova‼️AM AVUT MEREU DREPTATE‼️ CE SCAUN VA URMA SA CADA DUPA CEL AL LUI HOSU⁉️Analiza la sange a alegerilor locale și viitorul politic al Romaniei‼️https://www.facebook.com/groups/565354050930036/#oromaniefaraclanuri #oromaniefaraviolenta #112vreausatraiesc #MRR #CNMR #iubimanimalele #iubimnatura

Publicată de Alexandru Cumpanasu pe Marţi, 29 septembrie 2020

Conform declarațiilor lui Alexandru Cumpănașu, cei patru fac parte din lumea interlopă, unul dintre ei locuind chiar în București. Dacă ar fi să ne luăm după aceste declarații, tot demersul judiciar împotriva lui Dincă ar trebui să se schimbe radical.

Cu toate astea declarațiile lui Dincă sunt încă sub auspiciul suspiciunii. Toate aceste informații au fost date publicității de către Alexandru Cumpănașu pe contul său de facebook într-o postare video.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI