Cine a luat-o pe Alexandra Măceșanu de la Gheorghe Dincă. Criminalul din Caracal a indicat interlopi din Sectorul 4

Cine a luat-o pe Alexandra Măceșanu de la Gheorghe Dincă. Criminalul din Caracal a indicat interlopi din Sectorul 4
Cine a luat-o pe Alexandra Măceșanu de la Gheorghe Dincă. Criminalul din Caracal a indicat interlopi din Sectorul 4

Cazul Caracal: controverse și emoții. DIICOT a trimis la FBI probe ADN, inculpatul le-a râs în nas anchetatorilor, Poliția locală a cerut ajutorul unui interlop din zonă, iar părinților le-au fost oferite certificatele de deces ale fiicelor lor. Niciunul nu vrea să admită că s-au prăpădit în chinuri și speră ca cele două să fie undeva în lume. În acest timp, Gheorghe Dincă oferă informații.

Ancheta de la Caracal. Surse: Alexandra Măceșanu, răpită de un interlop din Sectorul 4

17 septembrie 2019 a fost o zi importantă pentru ancheta de la Caracal. Gheorghe Dincă, suspectul principal în cazul posibilei duble crime care a șocat opinia publică, a fost adus în casa sa pentru reconstituirea omorurilor. În strigătele oamenilor de pe margine, Dincă s-a întors în satul natal și, înconjurat de o mulțime de forțe de ordine, a luat la pas localitatea. Prima oprire din ziua fatidică a fost în centrul Dobrosloveniului, unde inculpatul a oprit în căutarea unei victime.

El le-a arătat investigatorilor pe unde a luat-o pe Alexandra și în ce direcție s-a îndreptat. Pe drum, conform bărbatului, cei doi ar fi stat de vorbă. Ajunși în fața liceului unde învăța fata, Dincă ar fi atacat-o, lovit-o și legat-o, apoi a dus-o direct la el acasă. Pe drum, a aruncat telefonul mobil al adolescentei pe un câmp.

Cine a luat-o pe Alexandra Măceșanu de la Gheorghe Dincă. Criminalul  din Caracal a indicat interlopi din Sectorul 4
Clanul sportivilor

„El ascunde multe”, spuneau atunci vecinii. Și aveau dreptate. Presupusul criminal a indus în eroare multă vreme autoritățile, inițial nevorbind, apoi divagând. Tot în acea lună, în 2019, un vecin de-al lui Dincă a contactat echipa Acces Direct pentru a mărturisi că Alexandra a fost scoasă din țară de oamenii agresorului.

Astăzi, cazul se adâncește, după ce Gheorghe Dincă și-a schimbat din nou declarația. Surse judiciare susțin pentru wowbiz.ro, că el i-ar fi povestit avocatului familiei Măceșanu că nu a omorât-o pe Alexandra, ci le-a predat-o unor interlopi care au venit în ajutorul său cu două mașini și au scos-o pe fată pe ieșirea din spate a proprietății lui, în timp ce el se afla la farmacie. Bărbatul a dat patru nume. Unul dintre cei menționați ar fi un personaj cunoscut, apropiat grupării Sportivilor, care acționează în Sectorul 4 din Capitală.

„Interlopi lucrează într-o rețea, împreună cu polițiști de la cel mai înalt nivel al Poliției Române”

„Întrebarea a fost ”cine sunt cei 4”. Le-a dat numele fiecăruia. Ceea ce mă uluiește pe mine este că unul dintre ei locuiește în București, prin cartier pe la mine, pe aici. Foarte interesant, nu? Iar această persoană care-și face veacul pe la mine prin cartier, prin București, conform declarațiilor lui Dincă, are relații la cel mai înalt nivel. A mai avut de-a face cu acești 4 și cu acest individ și în trecut.

După ce a plecat după medicamente, a fost contactat de către acest răpitor iar în momentul în care s-a întors în casă, Alexandra nu mai era în casa lui.

Întrebat despre țara în care ar putea fi Alexandra, răspunsul nu a fost unul ezitant, a fost unul tranșant. Dincă a spus că nu are de unde să știe unde este acum Alexandra, dar cele 4 persoane, cei 4 interlopi care lucrează într-o rețea, împreună cu polițiști de la cel mai înalt nivel al Poliției Române, fac trafic de ființe umane într-o anumită țară de foarte mult timp”, a povestit Alexandru Cumpănașu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI