Cazul Caracal: Gheorghe Dincă a cedat în pușcărie. Mărturie în premieră: ”Nu mai pot!”

Cazul Caracal: Gheorghe Dincă a cedat în pușcărie. Mărturie în premieră: ”Nu mai pot!”
Cazul Caracal: Gheorghe Dincă a cedat în pușcărie. Mărturie în premieră; ”Nu mai pot!”

În contextul dramaticului caz de la Caracal, autoritățile au tot tergiversat lucrurile și anchetele. Au apărut tot felul de informații, care-mai-de-care, mai șocante ce au dat peste cap anchetele. Printre multele informații, venite prin surse, s-a aflat, mai nou, că suspectul Dincă nu mai rezistă în pușcărie.

Cazul Caracal: Gheorghe Dincă a cedat în pușcărie

După luni de pușcărie, presiuni și audieri, se pare că Gheorghe Dincă nu mai rezistă la presiunea din penitenciar și, conform unor surse, ar fi cedat psihic, în cele din urmă. Se mai spune, tot pe surse, că pe perioada detenției, Dincă ar fi avut tot felul de pretenții, de la mnâncare până la a sta singur în celulă, lucruri pe care, de altfel, cei din penintenciar i le-ar fi acordat, cu toate că nu ar fi trebuit să beneficieze de tratament preferențial.

Cazul Caracal: Gheorghe Dincă a cedat în pușcărie. Mărturie în premieră; ”Nu mai pot!”
Cazul Caracal: Gheorghe Dincă a cedat în pușcărie. Mărturie în premieră; ”Nu mai pot!”

”La pușcărie este păzit foarte bine, iar la tribunal, își dorește să fie la fel, pentru a se evita incidentele cu părinții supărați A avut parte de aproape tot ceea ce a cerut”, au dezvăluit persoane din caz.

Mărturie în premieră; ”Nu mai pot!”

Cu toate acestea, se pare că presiunea pusă de procurori asupra sa și privarea de libertate, precum și faptul că procurorii i-au pus în vedere toate capetele de acuzare pentru care, în cel mai scurt timp, va fi judecat, l-au făcut pe Gheorghe Dincă să nu mai reziste.

”S-a plâns că nu mai rezistă în celulă, că vrea să se termine totul. Nu se simte bine și îl afectează orice lucru, mai ales că procesul va fi unul dur. Omul a zis clar…”nu mai pot, o să clachez”. Cam asta este starea lui acum”, au dezvăluit persoane de la fața locului.

Reaminitm că în acest caz au apărut noi informații, după ce un suspect a fost arestat de carabinierii italieni, la Bari, și după ce actualul Ministru de Interne, Marcel Vela, zilele acestea a dat publicității anumite informații care pot schimba soarta lucrurilor în cazul Caracal, una din informații referindu-se la interlopii din Caracal, printre aceștia numărându-se și a apelat la un apropiat, Remus Rădoi ”Codiță”. Acesta este șeful unei rețele uriașe și unul dintre cei mai temuți oameni din județ, condamnat pentru că a desfigurat un rival în bătaie. Ba mai mult de-aât, Vela  vorbit și de fostul Ministrul de la Interne, Carmen Dan, despre care a spus că ar fi fost informată despre neregulile din Poliția Caracal, dar nu a lut nicio măsură de a eradica corupția și lipsa de profesionalism.