Cazul Caracal. Decizia radicală luată de familia Luizei Melencu, chiar înainte de Revelion. Cine sunt cei cinci de pe listă

Cazul Caracal. Decizia radicală luată de familia Luizei Melencu, chiar înainte de Revelion. Cine sunt cei cinci de pe listă

Au trecut opt luni de la dispariția Luizei Melencu, iar scandalul pare că e departe de a se termina. Astfel, avocații familiei Melencu au anunțat o mișcare radicală, chiar înainte de Revelion: cinci plângeri penale.

Cazul Caracal. Decizia radicală luată de familia Luizei Melencu, chiar înainte de Revelion

Familia Luizei Melencu nu mai are liniște până la aflarea adevărului. Această decizie, crede ea, va schimba starea de incertitudine în care trăiește. Acum, familia Luizei Melencu, tânăra despre care s-a spus că a fost ucisă de Gheorghe Dincă, vrea să depună plângere penală pe numele a cinci procurori care s-au ocupat de Cazul Caracal, pe motiv că ar fi fost încălcat dreptul la apărare și că sunt vinovați de ”împiedicarea aflării adevărului”. Avocații familiei Melencu sunt cei care vor înfăptui depunerea acestor plângeri.

Cine sunt cei cinci de pe listă

Lista celor care se vor alege cu plângeri penale conține nu mai puțin de cinci nume și începe cu șefa DIICOT, pe nume, Georgiana Hosu, întrucât familia nu este lămurită privind ziua descinderii la Gheorghe Dincă. Ceea ce vor să afle rudele Luizei Melencu este de unde a avut Georgiana Hosu informații în acea zi, potrivit cărora fetele sunt moarte și incinerate.
Următorul nume de pe listă celor care se vor trezi cu plângere penală este Oana Hăineală, deoarece ea este cea care a semnat o ordonanță în care apare că„ din mirosurile de cauciuc și ebonită simțite de vecini rezultă că fetele au fost incinerate în butoi”, potrivit RTV.

Lista mai continuă cu George Pătuleanu, acuzat de avocații familiei Melencu că și-ar fi făcut semne cu Gheorghe Dincă în timpul audierilor.

Adrian Petre Todoran este un alt nume de pe lista celor cinci. Este un alt procuror din anchetă, despre care se spune că ar fi avut un comportament nepotrivit de-a lungul audierilor.

Lista se încheie cu Liviu Vasilescu, angajat al DIICOT Craiova. Acesta nu a putut identifica mașina lui Gheorghe Dincă, deși era în posesia tuturor detaliilor. În plus, acestor cinci procurori li se mai aduce și acuzația că au făcut expertize pe ascuns.

Citește și:

Mama Luizei Melencu a ajuns la spital. Ce au anunțat medicii după ce au văzut-o plină de sânge

Urmăriți Playtech.ro și pe