18 dec. 2019 | 13:40

Cazul Caracal. Ce spune Poliția Română despre Luiza Melencu, deși Gheorghe Dincă susține că a ucis-o

Știri generale
Cazul Caracal. Ce spune Poliția Română despre Luiza Melencu, deși Gheorghe Dincă susține că a ucis-o
Ce spune Poliția Română despre Luiza Melencu, deși Dincă a susținut că a ucis-o?

Ce spune Poliția Română despre Luiza Melencu? Gheorghe Dincă a susținut că a omorât-o, dând și detalii despre ce a făcut cu trupul ei, dar autoritățile sunt de altă părere.

Gheorghe Dincă susține că a ucis-o

Gheorghe Dincă a dezvăluit în detaliu ororile prin care a trecut Luiza Melencu. Ucigașul a cedat și a scris cu mâna lui ce le-a făcut celor două tinere din Caracal. La începutul lunii noiembrie, a explicat ce a făcut cu trupul tinerei pe care a luat-o la ocazie în data de 14 aprilie a anului curent. După ce a început să poarte o conversație cu aceasta, recunoaște că: „M-am înfierbântat, mi s-a aprins becul. Nu mai judecam”. Inculpatul a trecut repede la fapte și i-a propus 30 de lei pentru a purta cu aceasta relații intime. Pentru că a refuzat, Dincă a legat-o cu o curea, a lovit-o și a legat-o și la ochi. „În aceeași zi, în camera unde dormea inculpatul Gheorghe Dincă, prin constrângere au violat-o pe tânăra lipsită de libertate”, a declarat Giorgiana Hosu, procuror-șef DIICOT. Pe data de 17 aprilie, după 4 zile de chin, Luiza a murit în casa lui Dincă.

„Am luat o cârpă înmuiată în motorină și am băgat-o pe fereastra butoiului după care i-am dat foc cârpei, luând și corpul foc, aruncând în butoi deșeuri de plastic. Am mers în casă și am adunat tot ce am crezut că trebuie ars și am pus pe foc – aruncând când scădea focul tot felul de deșeuri de plastic. După ce au ars de tot, am mișcat cu un lemn să văd ce este în butoi și am văzut bucăți de oase și cenușă. Am intrat casă și am stat pe pat, lungit, adormind”
Gheorghe Dincă

Ce spune Poliția Română despre Luiza Melencu, deși Dincă a susținut că a ucis-o?

Ce spune Poliția Română despre Luiza Melencu, deși Dincă a susținut că a ucis-o?

Ce spune Poliția Română despre cazul Luziei?

Pe site-ul oficial al Poliției Române, apare în cotinuare cazul Luizei, semn că există procente care care să-i facă pe polițiști să nu creadă cele spuse de Dincă și să caute în continuare. În dreptul pozei Luizei Melencu se află semnalmentele acesteia și alte detalii, pentru ca oricine să o poată recunoaște.

Semnalmente
Înălțime:160 cm, Greutate:0 kg, Corpolentă:ATLETIC, Culoare păr:ȘATEN, Lungime pĂr:LUNG, Contur față:OVAL, Culoare ochi:CĂPRUI

Detalii
În ziua de 14.04.2019, a plecat de la domiciul deplasându-se în municipiul Caracal, județul Olt, și nu a mai revenit până în prezent. Semnalmente: înălțime 160 cm, costituție atletică, față ovală, păr șaten, lung, ochi căprui. La data plecării susnumita era îmbrăcată în pantaloni tip blugi elastici de culoare albastru, pulovăr de culoae negru, teneși de culoare albastru.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Digi24
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Care sunt, de fapt, granițele Moldovei? Discuția are o „istorie” de peste cinci veacuri
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
S-A DAT ORDIN în toată Uniunea Europeană. Acest lucru va fi INTERZIS definitiv
Capital.ro
Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Gemenii au numai reuşite, Scorpionii au parte de un nou început
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
INTERZIS în NOAPTEA de ÎNVIERE! Chiar e PĂCAT MARE
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro