Plângere penală pe numele lui Alexandru Cumpănașu. Mama unei fete a spus adevărul la Poliție

Plângere penală pe numele lui Alexandru Cumpănașu. Mama unei fete a spus adevărul la Poliție
Plangere penala pe numele lui Alexandru Cumpanasu

Probleme mari pentru Alexandru Cumpănașu. Mama unei tinere a depus plângere penală împotriva lui Alexandru Cumpănașu pentru corupere de minori.

Plângere penală pe numele lui Alexandru Cumpănașu

„Femeia a fost la Secția 16 de Poliție din Capitală și a depus o plângere pe numele lui Alexandru Cumpănașu. Este posibil să fie vorba despre corupere de minori pentru că fata, la momentul respectiv, era minoră. În spațiul public au apărut anumite înregistrări, discuții purtate de Alexandru Cumpănașu, iar acesta i-a spus la un moment dat că o iubește”, a spus un corespondent pentru Digi 24.

„Tot în spațiul public, Cumpănașu s-a apărat și a spus că de fapt ar fi fost intenționat făcută acea înregistrare sub acea formă și cu știința mamei respective. El ar fi încercat astfel să deconspire anumite grupări care ar fi avut de gând să o racoleze pe tânără. Explicația trebuie să stea în picioare și în fața polițiștilor, pentru că o dată cu această plângere penală, cel mai probabil Cumpănașu va fi chemat la poliție pentru a da explicații. Cert este că fata era minoră, deci infracțiunea ar fi corupere de minori”, a continuat corespondentul.

De altfel, de ceva timp circulă în spațiul public înregistrări în care personajele principale sunt Alexandru Cumpănașu și o minoră de 14 ani. Potrivit celor care au făcut publice înregistrările, par să fie vorba mai mult decât conversații prietenești.

Cumpănașu, în dialog cu o minoră

Astfel, cei de la Rise Project au dat publcității mai multe înregistrări audio, ce ar data de aproximativ un an, dintre Alexandru Cumpănașu și o tânără minoră. Potrivit acestora, înregistrările au fost făcute rețeaua Tik Tok cu un an în urmă. Iar din discuții reiese un comportament cel puțin bizar din partea lui Cumpănașu.

”Când acea fată mi-a povestit că vorbește cu el noaptea pe Whatsapp, vă spun sincer că m-am scârbit. Mi-a spus că e îndrăgostită de el, el de ea. Am încercat să o învăț tot ce se poate. M-am retras, „eu nu sunt mama ta. Dacă tu vrei să continui relația cu el”.

S-au întâlnit într-o parcare subterană, ea a fugit de la școala. Părinții ei nu au știut, nu m-am băgat, nu a fost fata mea, neam cu mine, nimic. Doar m-am retras”, a spus o fosta admiratoare a lui Cumpănașu.

De altfel, în ultima perioadă au apărut din ce în ce mai multe informații cu caracter penal, în ce-l privește pe Alexandru Cumpănașu. Iar totul ar fi plecat de la niște înregistrări cu dialogul său cu o minoră, în care el îi făcea declarații de dragoste.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI