Cazul Caracal. Blestem pe capul lui Gheorghe Dincă. Bunica Luizei nu a mai rezistat

Cazul Caracal. Blestem pe capul lui Gheorghe Dincă. Bunica Luizei nu a mai rezistat
Cazul Caracal. Blestem pe capul lui Gheorghe Dincă. Bunica Luizei nu a mai rezistat

Apar noutăți în cazul care a zguduit România. Apărătorii familiei Luizei Melencu, adolescenta răpită de Gheorghe Dincă pe 14 aprile 2019, au cerut Tribunalului din Olt să împiedice vânzarea celor două autovehicule deținute de monstrul din Caracal, care pot încă servi drept probe. Bunica Luizei l-a blestemat pe mecanicul acuzat de moartea nepoatei sale.

„Scârba dracu’! Să putrezeşti în închisoare!“

Membrii familiei Melencu se află astăzi în fața instanței, după ce au cerut impiedicarea valorificării celor două mașini ale lui Gheorghe Dincă. La vederea autospecialei cu care a fost transportat cel acuzat de uciderea nepoatei sale, bunica Luizei a reacționat, din nou, dur, aruncând un blestem asupra capului lui Dincă.

„Scârba dracu’! Să putrezeşti în închisoare! Unde mi-ai dus copilul pe care l-am crescut 18 ani?“, a răbufnit femeia.

Ieri, mama adolescentei declara: „Dosarul a fost făcut de la început cu picioarele. Nu s-a dorit a se şti şi nu se vrea. Eu fac tot ce îmi stă în putinţă, alături de apărătorul meu, să iasă adevărul la iveală“.

Victorie pentru familia Melencu

În data de 24 iunie, mama și bunica Luizei Melencu s-au înfățișat la Tribunalul Olt, unde a fost adus și monstrul din Caracal. În timpul unei declarații, Monica Melencu a spus că se dorește, în continuare, „mușamalizarea cazului“.

Decizia de a vinde două dintre autovehiculele care îi aparțin lui Gheorghe Dincă a fost contestată la Tribunalul Olt de familia Luizei Melencu întrucât unul dintre ele este chiar cel pe care l-a folosit monstrul din Caracal, anul trecut, pentru răpirea adolescentelor Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu.

Pe 17 iunie contestația a fost înregistrată și a fost judecată pe 23 iunie, în prezenţa inculpatului şi a familiei Luizei. Mama adolescentei, Monica Melencu, a declarat că motivul pentru care au luat decizia de a contesta valorificarea mașinilor deținute de Dincă este că acestea pot încă servi drept probe.

„Doamna avocat a aflat. A făcut o contestaţie şi să vedem dacă va fi aprobată. Dânsa crede că era un mijloc de probă în care se mai poate găsi ceva. E a doua oară în care mă întâlnesc cu el. Mi-e groază, mi-e greu să-l văd. E încă o dovadă că se vrea muşamalizarea cazului, ceea ce am gândit de la început“, a declarat Monica Melencu.

Ulterior, judecătorul și purtătorul de cuvânt al instanţei, Gabriel Arabelea, a anunțat că pronunțarea a fost amânată pentru ieri, 24 iunie, când familia Melencu a obținut victoria. Astfel, judecătorii Tribunalului Olt au admis contestaţia, iar maşina marca Renault nu mai este destinată vânzării. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI