Cazul Caracal. Alexandra Măceșanu ar fi fost fotografiată pe un aeroport. Ultimul avertisment al familiei

Cazul Caracal. Alexandra Măceșanu ar fi fost fotografiată pe un aeroport. Ultimul avertisment al familiei

Întorsătură de situație în cazul Caracal! Familia Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani pe care Gheorghe Dincă a recunoscut în fața procurorilor că a răpit-o și ucis-o, se pare că a primit informații care arată că fata ar fi în viață!

Alexandra Măceșanu ar fi fost fotografiată pe un aeroport

Familia fetei a primit o fotografie în care ar apărea ALexandra Măceșanu, care se află pe un aeroport de tranzit. Mama fetei spune că adolescenta din inagini este fiica ei! Cel care a adus ultimele informații din cazul Caracal este chiar unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu.

Invitat la o emisiune de la Antena 3, bărbatul a oferit detalii extrem de importante. De față au fost și părinții Alexandrei, care au asistat la recunoașterea acesteia, după ce au primit mai multe imagini. Se presupună că în una dintre fotografii, Alexandra Măceșanu s-ar afla “pe un aeroport de tranzit din Europa”, scrie impact.ro.

Alexandra Măceșanu ar fi fost fotografiată pe un aeroport

Tudorița Măceșanu, mama Alexandrei, a declarat mereu că simte că fiica ei este în viață și i-a rugat de nenumărate ori pe cei care ar ține-o captivă pe fată să o elibereze! Ultimele detalii primite de familia fetei par a contura tot mai mult scenariul răpirii, mai ales că este prima dată când membrii familiei Alexandrei Măceșanu au confirmat că fata din fotografiile primite este chiar fiica lor.

Pentru ca ancheta procurorilor să meargă de data aceasta într-o direcție bună, familia fetei a transmis un mesaj către mass media din România sănu difuzeze imaginile respective, dacă vor intra în posesia lor!

“Familia Măceșanu atenționează toate trusturile media să nu publice nicio fotografie cu Alexandra fără acordul familiei care ar putea pune în pericol ancheta aflată în desfășurare în afara României și care ar putea pune în pericol viața acesteia. Orice decizie contrară va atrage atât răspunderea civilă, cât și penală! Parinții sunt singurii care vor decide când se vor face publice anumite fotografii despre persoane care în acest moment sunt susceptibile de a se asemăna cu Alexandra Măceșanu! Este ultimul avertisment al familiei”, a transmis Alexandru Cumpănașu, pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI