Alexandra Măceșanu ar fi încă în viață. Ce dovadă a primit mama fetei. Cumpănașu răstoarnă cazul Caracal

Alexandra Măceșanu ar fi încă în viață. Ce dovadă a primit mama fetei. Cumpănașu răstoarnă cazul Caracal
Alexandra Măceșanu ar fi încă în viață. Ce dovadă a primit mama fetei

Cazu Caracal. Familia Alexandrei Măceșanu a dezvăluit probe care arată că fata ar fi în viață. Susținător încă este Alexandru Cumpănașu, unchiul victimei, care a anunțat în ce stadiu au ajuns căutările.

Alexandra Măceșanu ar fi încă în viață

Alexandra Mihaela Măceșanu și Mihaela Luiza Melencu, două tinere din zona Caracal, au dispărut pe parcursul anului 2019, Luiza dispărând pe 14 aprilie, iar Alexandra pe 24 iulie. Alexandra a apelat la 112 pe 25 iulie, la ora 11:05, reclamând că a fost răpită, sechestrată și violată într-o casă din Caracal.

Alexandra Măceșanu ar fi încă în viață. Ce dovadă a primit mama fetei. Cumpănașu răstoarnă cazul Caracal
Alexandru Cumpănașu și mama Alexandrei Măceșanu

De-a lungul întregii zile, Poliția a încercat să identifice locul în care se afla tânăra, dar a reușit acest lucru tocmai în cursul nopții următoare și a putut executa un mandat de percheziție abia a doua zi la orele 6. În urma anchetei preliminare, a fost arestat proprietarul imobilului respectiv, Gheorghe Dincă, individul recunoscând că le-a ucis pe cele două tinere.

”Este o speranță, este un vis”

În tot acest timp, Alexandru Cumpănașu le-a fost alături familiilor celor două victime, protestând vehement împotriva acțiunilor autorităților din seara tragediei. Bărbatul vine acum cu detalii legate de ancheta în cazul Caracal, anunând și în ce stadiu au ajuns căutările.

„În seara aceasta la România Ascunsă, de la ora 21:00, veți putea vedea și asculta pentru prima dată identificarea Alexandrei de către Teodora, în cea mai recentă poză și informație verificată, este o speranță, este un vis la care ne raportăm cu calm și rezervă, dar față de care Teo are certitudinea că este Alexandra” – Alexandru Cumpănașu.

Dovezile nu vor fi făcute publice

Unchiul acesteia susține că tânăra ar fi în viață, iar afirmația îi este întărită de o dovadă primită de mama victimei, Tudorița Măceșanu. Femeia a primit câteva imagini în care ar fi fiica sa.

„Poliția Națională din cele 2 țări a fost alertată și mai multe persoane au depus în numele nostru plângere și solicitare pentru a fi căutata de urgență. Cu atat mai mult cu cât spațiul în care a foat văzută și fotografiată este unul public cu camere de luat vederi! Nu vom face publică poza, locația sau persoana care ne-a comunicat-o. (…) În același timp îl vom avea în direct pe bunicul Luizei, domnul Stelian Iordache pentru a analiza fără jiginirile unor interlopi, jurnaliști fără suflet sau avocați ai interlopilor ce s-a întâmplat de fapt cu Luiza și care este realitatea din spatele teatrului prezentat de DIICOT”, a completat Cumpănașu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI