25 sept. 2020 | 07:53

Caz șocant în Botoșani. Ce a făcut o șoferiță de 18 ani, după ce a accidentat grav un copil. Autorităților nu le-a venit să creadă

News
Caz șocant în Botoșani. Ce a făcut o șoferiță de 18 ani, după ce a accidentat grav un copil. Autorităților nu le-a venit să creadă
Caz șocant în Botoșani. Ce a făcut o șoferiță de 18 ani, după ce a accidentat grav un copil. Autorităților nu le-a venit să creadă

O adolescentă de 18 ani a lovit cu mașina un minor, în vârstă de 8 ani, iar după aceea fata l-a urcat în mașină. Astfel, în loc să ajungă la spital pentru a fi tratat, copilul a ajuns în casa tinerei.

Cum s-a produs accidentul

Potrivit autorităților, copilul se deplasa pe marginea drumului, atunci când s-a speriat de un cal ieșit din vegetație. În acel moment a avut loc accidentul, tânăra acroșând copilul ieșit în mijlocul drumului din cauza fricii. În loc să anunțe poliția, fata a reacționat cum nu se poate mai rău: a preluat victima și a dus-o în locuința sa, ceea ce a atras după sine un dosar penal.

În urma unui apel la 112, un martor a sesizat poliția cu privire la un accident care a avut loc pe drumul comunal DC 78, din localitatea Hilișeu Horia, în urma căruia au rezultat victime omenești, a explicat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

În urma unei anchete desfășurate, oamenii legii au stabilit că, în jurul orei 13:00, a avut loc un accident provocat de o tânără de 18 ani, din comuna Hilișeu Horia, în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal din localitate.

În urma impactului, un minor de 8 ani care se deplasa pe marginea părții carosabile a fost lovit de aceasta, după ce a pătruns brusc pe mijlocul drumului, fiind speriat de un cal aflat pe zona cu vegetație.

„În urma impactului, minorul a suferit leziuni corporale. Conducătoarea autoturismului a preluat victima și a transporatat-o la domiciliu, fără a anunța organele de poliție despre producerea accidentului.

Ulterior, minorul a fost transportat la o unitate spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale.”, arată Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani, potrivit stiri.botosani.ro.

După ce a fost identificată, tânăra a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Pe numele șoferiței a fost deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de părăsire a locului accidentului și vătămare coporală din culpă.

Copil în comă, după ce a fost spulberat pe trecerea de pietoni

Viteza și inconștiența la volan sunt principalele motive pentru producerea accidentelor. De multe ori, cei care ajung să fie răniți, sunt chiar persoanele nevinovate, victime ale iresponsabilității altora.

Un accident cutremurător a avut loc în Mehedinți, acolo unde un băiețel de 7 ani a fost spulberat pe trecerea de pietoni. Șoferița vinovată, în vârstă de 37 de ani, nu a redus viteza, motiv pentur care nu a văzut copilul atunci când s-a angajat în traversare.

„O femeie de 37 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 56 A, în localitatea Rogova a accidentat un minor de 7 ani care se deplasa cu trotineta electrica pe trecerea de pietoni.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a minorului care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis autorităţile, potrivit gorjonline.ro.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Mărul negru, soiul care crește la peste 3.000 de metri altitudine. Un singur fruct costă cât 20 de kilograme de mere "Florina"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro