Cavoul lui Ion Dolănescu, uitat de fiii care i-au moștenit averea. Cine are grijă de el, de fapt (exclusiv)

Cavoul lui Ion Dolănescu, uitat de fiii care i-au moștenit averea. Cine are grijă de el, de fapt (exclusiv)
În grija cui a rămas cavoul lui Ion Dolănescu?

Ion Dolănescu a fost uitat de fiii care i-au moștenit averea. Cine are grijă acum de cavoul regretatul cântăreț de muzică populară? Le-a lăsat moștenitorilor un milion de euro, iar ei neglijează până și acest detaliu.

Cine curăță cavoul lui Ion Dolănescu? Fiii neglijează acest detaliu

Creștinii au mare grijă la detalii în privința locului de veci al celor care au plecat de pe această lume. Tot tradiția bisericească arată că majoritatea se simt mai eliberați când vin la locul de veci al celor iubiți doar pentru a li se destăinui sau pentru a se simți mai aproape de ei.

Iată că nu este vorba și de cazul de față! Regretatul solist de muzică populară le-a lăsat celor doi fii o avere de un milion de euro care constă în case, terenuri, bani și drepturi de autor, iar ei își fac drum destul de rar la mormântul tatălui din Cimitirul Bellu.

Dolănescu s-a stins din viață la 65 de ani, pe 19 martie 2009. Ion Dolănescu nu a fost uitat de Ionuț Petrescu, presupusul fiu pe care l-ar fi avut cu bucătăreasa Flori. Bărbatul vine adesea la mormânt pentru a-l curăța:

„Chiar dacă Ionuț și Dragoș s-ar supăra pe mine, eu tot merg să am grijă de mormânt. Mă voi ocupa în continuare, să fie cum a fost mereu, plin de flori și de lumânări. Nu cred că este ceva rău să duc flori și lumânări la mormântul marelui artist Ion Dolănescu, acum că o fi tatăl meu sau nu, doar Dumnezeu știe adevărul pur. Cel puțin îl voi răsplăti, că am mâncat la masa lui, unde mama l-a slujit o viață. Să spălăm un pic mormântul, nu-l putem lăsa așa, e prea mizerabil.”

„Nimic nu va rămâne neterminat pe lumea asta”

Ionuț Petrescu s-a lansat chiar și în lumea artistică. Acesta iubește și el muzica populară, dar nici acum nu știe dacă zvonurile cum că părintele său a fost marele Ion Dolănescu sau nu. Cu toate astea, nu mai pune prea multe întrebări și îi respectă amintirea maestrului, așa că face de câte ori e nevoie vizite la locul unde acesta își doarme somnul de veci.

„Cred că, de acolo, de Sus, prin puterea lui Dumnezeu și ruga marelui artist, am reușit să îmi îndeplinesc dorința de a cânta, ceea ce mi-am dorit o viață. Dumnezeu mi-a îndeplinit dorința de a cânta și mi-aș mai dori să aflu cine-i tatăl meu cu adevărat, pentru că mama a luat adevărul în mormânt. Dumnezeu va scoate odată și odată adevărul la suprafață, nimic nu va rămâne neterminat pe lumea asta”
Ionuț Petrescu (Sursa: Sursa: impact.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI