EXCLUSIV Catinca Roman îl desființează pe tatăl ei vitreg, Petre Roman: ‘Pe Oana o mai atingea’

EXCLUSIV Catinca Roman îl desființează pe tatăl ei vitreg, Petre Roman: ‘Pe Oana o mai atingea’
Catinca, despre Petre Roman și copilăria alături de Oana și fostul premier al țării

Nici măcar acum, la vremuri grele, Catinca nu-și iartă tatăl vitreg. Ea susține că nu avut niciodată o relație apropiată cu Petre Roman, dimpotrivă: ”Eu cu Petre Roman nu am avut o legătură bună. Oricum, el are o fire dificilă, e greu să te înțelegi cu el. El nu vorbește nici cu fiica lui, Oana, ce să vorbească cu mine? Nu mai avem practic nici o legătură”, a declarat Catinca Roman, în exclusivitate, pentru playtech.ro. De altfel, și Oana Roman l-a acuzat în repetate rânduri pe Petre Roman că o mai altoia în copilărie, din fleacuri.”Așa e, pe Oana o mai atingea, la mine nu a avut însă curaj să ridice mâna. Ar fi fost culmea. În schimb, eu am avut dintotdeauna o relație foarte bună cu tatăl meu natural”, a confirmat creatoarea de modă, în exclusivitate, pentru playtech.ro. Toată lumea o cunoaște drept Catinca Roman, însă numele ei în acte e Catinca Zilahy.

Catinca Roman, despre Petre Roman: „E o fire dificilă. Nu vorbește nici cu fiica lui”

Înainte de a se îndrăgosti de Petre Roman, profesoara Mioara Roman a fost căsătorită cu Iosif Zilahy, sportiv și antrenor de scrimă. Din dragostea lor s-a născut Catinca Maria, care a devenit și a rămas toată viața “fetița tatii”. Deși părinții ei au divorțat, iar ea a trebuit să locuiască alături de Petre Roman, Catinca nu l-a uitat pe Iosif Zilahy.

”S-a zis că Petre Roman a pierdut alegerile din cauza mea!”

Catinca nu a putut niciodată să îi spună “tată” lui Petre Roman. Ea a dezvăluit recent că a fost aspru criticată pentru faptul că a născut-o pe Calina fără să fie căsătorită. Mai mult, gurile rele au spus la acel moment că tatăl ei vitreg Petre Roman ar fi pierdut alegerile din cauza ei. ”A fost un șoc pentru ceilalți atunci că am decis să fac un copil în afara căsătoriei. Nu a fost ceva premeditat, a fost mai mult ceva negândit, care a avut repercusiuni. Acum e cool să faci un copil nemăritată, dar atunci s-a zis că Petre Roman a pierdut alegerile din cauza mea”, a spus Catinca Roman, în cadrul unei emisiuni TV.

”Tatăl meu este în vârstă, are tratament de luat, i-am făcut cumpărături!”

Nici cu sora ei, Oana, Catinca nu are în ultima vreme o relație apropiată. Nu s-au mai văzut de la debutul pandemiei, deși mama lor, Mioara Roman, locuiește împreună cu Oana și cu soțul acesteia, Marius Elisei:
”Cu Oana n-am prea vorbit. Am evitat să merg la ei pentru că mama are probleme de sănătate și nu am vrut să ducem virusul dintr-o parte în alta”, ne-a mai spus Catinca, în exclusivitate. De altfel, și pe fiica ei, Calina, a văzut-o doar de două ori într-o lună. În izolare, am stat singură, Calina, la fel, ne-am văzut de două ori, de la distanță. A fost cel mai greu moment. Eu îl am pe tata, care e în vârstă, are tratament de luat, i-am făcut cumpărături. La el am mers mai des”
Catinca Zilahy
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI