Câți români au mers în Maldive în această iarnă. Suntem în top! Cât costă o vacanță de o săptămână

Romanii au luat cu asalt Maldive

Câți români au mers în Maldive în această iarnă. Studiile arată că Suntem în top. Cât costă o vacanță de o săptămână, citește în articolul de mai jos.

Românii au dat buluc în Maldive, la început de 2021. Cât costă o excursie pe destinația exotică

S-a aflat câți români au mers în Maldive în această iarnă, scrie stirileprotv.ro. Studiile arată că Suntem în top. Cât costă o vacanță de o săptămână, citește în rândurile de mai jos.

Românii au dat buluc în Maldive la început de 2021. Au vrut astfel, probabil, să uite de frigul de acasă. Astfel, un raport al oficialilor din Maldive plasează România pe locul cinci în topul țărilor care au trimis turiști în primele zece zile ale anului 2021.

Cererea pentru Maldive, în continuare mare

De asemenea, cererea rămâne în continuare ridicată, solicitându-se curse aeriene suplimentare. Astfel, Câți români au mers în Maldive în această iarnă. Studiile arată că Suntem în top. Cât costă o vacanță de o săptămână, citește în articolul de mai jos.

Astfel, odată ajuns în Maldive sunt mari șanse ca, în timpul unei plimbări pe spectaculoasele plaje, să întâlnești compatrioți români așa cum se întâmplă pe destinațiile tradiționale din UE, gen Spania, Italia, Germania…etc.

Turiștii românii, locul cinci în Maldive

De asemenea, din datele adunate de Ministerul Turismului din Maldive, reiese că trimitem cei mai mulți vizitatori acolo după Rusia, India, Ucraina și Kazahstan.

În mod normal, Maldivele erau luate cu asalt de nemți și britanicii, însă acesta este noul curent în turism.

Încă din vară, românii au prins gustul Madivelor

Încă din această vară s-a observat tendința românilor și a est-europenilor de a călători ceva mai mult în străinătate decât cei din vestul Europei. Maldive este una dintre puținele destinații exotice care în acest sezon este accesibilă turiștilor români fară carantinare la retur sau fară a fi nevoiți să stea acolo o perioadă în carantină”, a declarat Cristina Pipias, managerul unei agenții de turism.

Că cererea este mare, o confirmă și cele ce se întâmplă pe aeroporturile din țară. Spre Maldive, au plecat de 8 ori mai multe cures decât erau planificate.

De ce fug românii în Maldive

Am planificat două zboruri în primă fază și am ajuns să suplimentăm cu 17. În acest moment sunt planificate zboruri până în data de 2 mai inclusiv. Săptămânal”, a declarat Alexandru Mărginean, directorul unei agenții de turism.

De asemenea, Insulele Maldive sunt la mare căutare și pentru că alte destinații exotice în această perioadă, cum ar fi Thailanda sau Republica Dominicană, sunt închise ori impun anumite restricții. În plus, a contat și apariția zborurilor charter.

Cât costă o excursie în Maldive

Un zbor direct până în capitala Male durează aproximativ 9 ore și costă în jur de 1.000 de euro, bani ce includ 7 nopți de cazare cu mic dejun. În plus, există și variante de zbor cu escală în Dubai sau Doha, însă în aceste cazuri, durata călătoriei se prlungește cu cel puțin două ore.

De asemenea, aici prețurile pot fi mai mari și cu 30%, mai ales dacă alegeți din pripă excursia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI