Câți fini are Silviu Prigoană în România. Gestul pe care îl făcea în fiecare an: ‘Nu plecam cu mâna goală’ (exclusiv)

Câți fini are Silviu Prigoană în România. Gestul pe care îl făcea în fiecare an: ‘Nu plecam cu mâna goală’ (exclusiv)
Câți fini are Silviu Prigoană în România.

Câți fini are omul de afaceri Silviu Prigoană în România. Printre ei se numără și actorul Victor Yila, din grupul „Vouă”, care a făcut dezvăluiri despre celebrul său naș, extrem de generos. Actorul născut în Congo, stabilit de peste 25 de ani în România, are o relație strânsă cu nașul său de cununie.

Câți fini are Silviu Prigoană în România

În România, Silviu Prigoană are peste 100 de fini. Unul dintre ei este Victor Yila, care îl cunoaște foarte bine pe celebrul om de afaceri, despre care spune că este un om foarte generos.

„Mi-e tare dor de Silviu, în pandemie nu prea ne-am văzut, ne este cam frică să facem petreceri. Dar, el nu ne-a uitat, mereu ne trimite daruri. Și de ziua soției mele, a trimis șoferul cu un cadou. În trecut, Silviu Prigoană organiza ediții speciale, la un hotel din București, un eveniment numit ‘Nașul și finii’, la care Prigoană își invita toți finii din țară, are peste 100.

Ne caza pe toți o seară la hotel, echipa lui organiza totul, ne sunau ei ca să ne întrebe de câte camere avem nevoie, cu cine mai venim. Cheful începea de la ora 18.00, petreceam ca la nuntă, cu lăutari, cu artiști, iar dimineața nu plecam cu mâna goală. Iar la plecare mai primeam și câte un cadou. Au fost șase ediții. În 2019 a avut loc ultima petrecere, dar le vom relua după ce scăpăm de pandemie”, a declarat Victor Yila, în pentru impact.ro.

Silviu Prigoană, un naș generos

Victor Yla și-a mai amintit și un episod în care omul de afaceri a dat dovadă de mare generozitate.

„Silviu este un om tare bun, se oferă să ne ajută pe toți, la greu, ne știe necazurile, problemele. A vrut la un moment să mă ajute și pe mine financiar, m-a emoționat sincer gestul lui de om bun. Dar, vai, eu am mândrie! Nu pot lua banii lui sau ai altcuiva, nici dacă mor de foame! De ce să-mi dea banii munciți cu greu de el? Cum să iau bani de la nașul meu?

Păi, eu trebuie să merg la el cu un curcan și cu daruri, așa este frumos! Așa am fost învățat de acasă, să nu stau cu mâna întinsă la nimeni, să muncesc, să pun deoparte pentru zile grele. La urma-urmei, sunt dublu salariat. Când nu merge cu grupul Vouă, sunt profesor de franceză, nu mor de foame niciodată”, a mai declarat Victor Yila, pentru impact.ro.

Silviu Prigoană mărturisea, la rândul său, că se simte bine alături de finii săi. Și chiar dacă unii dintre ei au mai divorțat între timp, el a spus că tot naș le va fi în continuare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI