01 sept. 2023 | 14:33

Câţi copii are Cătălin Botezatu. Dezvăluirea la care fanii nu se aşteptau: „Lumea o să mă critice”

Monden
Câţi copii are Cătălin Botezatu. Dezvăluirea la care fanii nu se aşteptau:
Câţi copii are Cătălin Botezatu. Dezvăluirea la care fanii nu se aşteptau: "Lumea o să mă critice"

Cătălin Botezatu a făcut o serie de dezvăluiri despre viața sa. Se pare că, și creatorul de modă a fost nevoit să treacă printr-o serie de încercări. De-a lungul timpului a fost trădat de o mulțime de persoane și a fost nevoit să renunțe la o mai multe  lucruri. De asemenea, designerul a vorbit și despre copii săi.

Cătălin Botezatu a făcut dezvăluiri

Foarte mulți am fi tentați să credem că viața lui Cătălin Botezatu este una roz și lipsită de probleme. Însă, în realitate nu  se întâmplă acest lucru. Celebrul designer susține că are momente când se simte singur. Mai mult, acesta a sacrificat foarte multe lucruri pentru cariera sa.

„Nimeni, asta e partea cea mai tristă. Sunt pe un piedestal pe care lumea vrea să mă vadă pururi fericit, fără probleme, fără boli. Iar eu de fapt, sunt cel mai bolnav, cel mai nefericit. Eu mi-am sacrificat viața, sănătatea, familia pentru carieră. Mi-am trăit viața, am avut cele mai frumoase femei.. dar cel mai important este ce las în urmă. Eu am un ego foarte puternic, întotdeauna vreau să se vorbească despre mine ca fiind cel mai bun, nu neapărat în România, chiar și în afară”.

De-a lungul timpului, au existat o serie de lucruri la care artistul a trebuit să renunțe. Printre acestea se numără și celebra emisiune ”Bravă, ai stil”, care după spusele acestuia este destul de importantă pentru el.

„Da, cumva am mai redus din chestiile pe care le făceam eu… De exemplu ”Bravo, ai Stil, emisiunea aia e foarte importantă pentru mine… E foarte greu, stăteam câte 12 ore 4 zile pe săptămână, dar oamenii nu văd asta”.

În cadrul podcastului Ilincăi Vandici, designerul mărturisit că se simte nefericit. Cătălin Botezatu susține că persoanele care l-ar înțelege sunt puține la număr. Mai mult, de-a lungul timpului, foarte mulți oameni au avut un interes de la el

De ce ești nefericit?

„În jurul meu au venit numai oameni care au avut un interes, că nu mă iubește o fată frumoasă și tânără pentru că sunt drăguț și manierat, 99% or să zică că nu m-am uitat unde trebuie. E foarte greu să răspund la întrebarea asta, sunt nefericit pentru că nimeni nu m-ar înțelege, intervine gelozia..chiar dacă aș lua-o cu mine, s-ar plictisi sau nu ar înțelege treaba mea. Am mai făcut asta, de exemplu am fost în locuri istorice, încercam să facem pe ghidul..spunea ”Hai să mergem în bazar, în mall”.

Femeile din păcate..sunt superficiale, nu toate, și bărbații sunt, clar. Dar și bărbații sunt într-un fel, de câte ori n-am văzut într-un local cum ei întreabă chelnerii ”Auzi, cu ce mașină a venit fata aia?”, sau sunt mândri că umblă cu femei meritate. Femeia prin natura ei trebuie întreținută, că e amantă, că e soție, e cartea ta de vizită. Dacă femeia cu care tu te afișezi și ea nu e îmbrăcată bine, tu ești de vină, ești un zgârciob, tu te faci de râs”.

Catalin Botezatu a anuntat castigatoarea Bravo, ai stil din acest sezon E buna pentru orice

Cu toate acestea, designerul își găsește fericirea în anumite lucruri și susține că încearcă să trăiască din plin.

„Mie îmi place să îmi trăiesc viața până în ultima secundă, dar vreau să gust din fiecare chestie a vieții mele. Vreau să cunosc oamenii, să fac tot ce se poate face ca să îmi fie bine. Nu te pot iubi toți, ”cine te iubește te cumpără, cine nu, te vinde”.

Citește și: Cătălin Botezatu s-a distrat și a fumat trabuc în club! Ce interdicții are după ce medicii i-au montat două stenturi la inimă EXCLUSIV

”Am mai mulți copii decât crede lumea”

Se pare că designerul este și tată. Însă, a fost reticent și a refuzat să spună numărul copiilor pe care îi are. Mai mult, Cătălin Botezatu susține că a stabilit cu aceștia să nu îi expună.

Ai tot vorbit de copii, curiozitatea mea este câți copii ai, totuși?

„Ilinca, tu știi câți am, dar am hotărât împreună cu aceștia să nu îi mai expun și să devină un subiect tabu, pentru că vor ajunge să fie subiectul tabloidelor, ei nu își doresc asta. Unul dintre ei a vrut, dar e o junglă și a văzut, l-am lăsat să se dea cu capul singur. Am mai mulți copii decât crede lumea, dar nu spun câți. Eu nu mă simt tată din păcate, lumea iar o să mă critice…Cel mai nasol e când spune cineva ”ești bunic”. Nu mă văd în postura de tată, dacă nu am fost obișnuit cu soție și așa.. nu mă simt. Nu că ai mei au fost reci, tocmai, tata și mama sunt oameni nemaipomeniți dar noi ne-am comportat ușor rece”.

Citește și: Marea iubire a lui Cătălin Botezatu. Singura femeie pe care a iubit-o cu patimă. Nu e Bianca Drăgușanu VIDEO

Ce regrete are Cătălin Botezatu?

Ca orice om, Cătălin Botezatu a avut și regrete. Creatorul de modă susține că de-a lungul timpul s-a confruntat cu o serie de provocări, de la căderi profesionale la suferințe în dragoste.

„Am avut multe goluri, pe mine căderile profesionale nu m-au marcat. Am avut o perioadă de glorie fantastică, aveam un imperiu pe care l-am pierdut.. asta e, dar nu acea perioadă m-a marcat, cred că cele mai mari goluri au fost cele legate de dragoste.. Pentru că mă îndrăgostesc foarte repede, asta nu înseamnă că îmi și trece.. și bineînțeles că se dovește a nu fi ceva potrivit și atunci sufăr foarte tare, dar nu arăt niciodată„.

La acestea se adaugă și trădările din partea prietenilor și ale persoanelor iubite, care nu au fost puține la număr. Potrivit creatorului de modă, a fost dezamăgit de persoanele pe care le-a ajutat cel mai mult.

„Și de prieteni și de iubite. Am trecut peste lucruri pentru că am iubit mai mult, am fost trădat chiar și din partea prietenilor, la un moment dat am însemnat doar un cont în bancă. Dacă am un caiet în care aș putea să adun banii dați așa, aș trăi o viață fără să lucrez. Dacă am putut să ajut, am făcut-o, dar eu nu sunt prost. Toți acești oameni nu mă sună din când în când să îmi zică ”Știu că am să îți dau bani, mă mai păsuiești?”.

În ciuda acestor incidente, Cătălin Botezatu susține că nu poartă ură și că i-a iertat. Însă, ca acest lucru să se întâmple, există o anumită condiție.

„Da, întotdeauna, explodez eu.. îți spun verde în față tot, dar în același timp spun lucrurilor pe lume. Eu trebuie să spun ce simt, dar iert”.

Citește și: Interdicția pe care o are Cătălin Botezatu după operația la inimă: ‘Femeia să muncească mai mult’ VIDEO EXCLUSIV

PlaySport
E aproape ILEGAL de fierbinte! S-a iubit nebunește cu Ronaldo și nu s-a știut absolut nimic până acum! Dezvăluie TOT din relație. Cum a agățat-o Cristiano
Ego.ro
Unica IMAGINE care a scăpat pe net cu Carmen Iohannis în costum de baie! Toți au rămas uluiți
Stirile PROTV
Un mare lanț de restaurante fast-food vine în România. Orașul neașteptat în care deschide prima locație
Digisport.ro
”Plin de ciudați”. ”Cea mai frumoasă sportivă din România” a dezvăluit ce-a pățit, ani la rând, pe internet
Adevarul
NYP: Minciunile oamenilor de știință cu privire la pandemia COVID-19. Virusul care a omorât milioane de oameni, posibil creat de om
BZI.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Spynews.ro
Știrile Antena Stars. Andreea Tonciu nu îi poate refuza nimic fiicei sale, Rebeca. Bruneta recunoaște că o răsfață prea mult: "Îi plac banii..." / VIDEO
Sport.ro
FOTO “Mi s-au oferit 200.000 de euro pe lună pentru a deveni escortă de lux”. Ce s-a întâmplat cu una dintre cele mai de succes sportive
Viva.ro
Scandalul uitat dintre Bianca Drăgușanu și Anamaria Prodan: „Toate deşteptele şi perfectele cu castraveţi în cap au început să...”
Impact.ro
Cântăreața din România care a ajuns să cântărească doar 36 KG! Imagini incredibile cu artista piele și os
Stiri din Lume
AMANTELE care au devenit NEVESTE! Ele au DISTRUS căsniciile barbaților celebri din România
Parteneri
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Redactia.ro
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de un mare ghinion
Click.ro
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Vocea.biz
Un băiat de 14 ani a murit după ce a răspuns la o provocare și a mâncat un chips extrem de picant
Digi24
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia ei!
Unica.ro
Ce prevestește șarpele de casă. Superstiții legate de șerpi în casă și în curte
Spynews
Încetarea focului în Ucraina. Vladimir Putin s-a hotărât deja: Sunt principii foarte juste
Capital.ro
Atenţie, "Ziua Miracolelor", sâmbătă, 18 mai 2024! | Poţi da lovitura în cea mai norocoasă zi din 2024
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
Controale majore ale ANAF în ultima perioadă! Anunțul lui Marcel Boloș, ministrul Finanțelor, bagă spaima în români
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Andreea Tonciu nu îi poate refuza nimic fiicei sale, Rebeca. Bruneta recunoaște că o răsfață prea mult: "Îi plac banii..." / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Un întreg oraș e speriat după ce camerele de supraveghere au filmat o creatură bizară în fața grădinii ZOO. Ce poate fi
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro