EXCLUSIV Câți bani va plăti pensie alimentară George Burcea, după divorțul de Andreea Bălan. Suma este modică

EXCLUSIV Câți bani va plăti pensie alimentară George Burcea, după divorțul de Andreea Bălan. Suma este modică
Câți bani va plăti pensie alimentară George Burcea, după divorțul de Andreea Bălan. Suma este modică

După o relație de cinci ani și o nuntă ca în povești, George Burcea și Andreea Bălan vor divorța la notar imediat după ce starea de urgență se va ridica, iar judecătoriile se vor deschide. Decizia despărțirii îi aparține actorului, iar motivul ar fi faptul că nu mai are sentimente pentru cântăreață. În ciuda faptului că Andreea a sperat până în ultima clipă că își va recupera familia, soțul acesteia a fost extrem de tranșant și a declarat public faptul că ruptura este una definitivă.

Au stabilit detaliile divorțului

Deși sunt însă soț și soție, iar tensiunile între ei sunt încă la cote maxime, Andreea și George au discutat câteva detalii ale divorțului, precum orele de vizită sau pensia alimentară: “Cel mai probabil, el va plăti o pensie alimentară de 700 lei pentru fiecare copil. Asta înseamnă un total de 1400 lei/lună. De asemenea, pentru el va putea să o ia pe Ella în weekenduri, dar nu și pe Clara, decât după ce aceasta va împlini vârsta de 2 ani.

Câți bani va plăti pensie alimentară George Burcea, după divorțul de Andreea Bălan. Suma este modică
Andreea Bălan și fiicele sale

Pentru că este prea mică pentru a înțelege situația, micuța nu își va petrece noaptea într-o altă casă. George o va putea vizita și o va scoate în parc, însă o va aduce înapoi. Copilul nu poate fi scos din mediul lui, este prea mic”, a declarat un apropiat al celor doi, pentru Impact.ro.

Nu își poate vedea fiicele din cauza pandemiei

La fel ca majoritatea cetățenilor din România, Andreea Bălan se află în izolare la domiciliu alături de fiicele sale și de mama ei. Astfel, George Burcea nu și-a mai putut vizita fetele de două săptămâni, însă primește poze și filmulețe de la Andreea, iar la câteva zile le suna cu videocall și vorbește cu fiica cea mare la telefon.

Susține că numai ea aducea banii în casă

În ultimul ei vlog, cântăreața a mărturisit care este motivul pentru care a fost nevoită să se întoarcă atât de repede după ce a născut, deși tocmai suferise un stop cardiorespirator: a fost faptul că ea este cea care a susținut financiar familia în tot acest timp și nu putea permite ca facturile la utilități să se adune. Artista susține că același lucru l-a făcut și după ce a născut-o pe prima fetiță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI