Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit din cauza banilor? Ce spun apropiații celor doi

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit din cauza banilor? Ce spun apropiații celor doi
Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit din cauza banilor? Ce spun apropiații celor doi

Andreea Bălan a făcut un vlog la care a răspuns întrebărilor fanilor din ultima vreme, cu privire la divorțul de George Burcea, spunând, în mare, ce s-a întâmplat între ei.

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit din cauza banilor?

Chiar și așa, Andreea Bălan a evitat să spună cu subiect și predicat ce s-a întâmplat, sugerând însă faptul că acesta s-a schimbat foarte mult și nu și-a mai îndeplinit atribuțiile în familie.

Andreea Bălan a explicat că, cu toate că fusese operată de trei ori după ce a născut-o pe Clara, a fost nevoită să revină cât mai repede pe scenă pentru a dispune de resursele financiare pentru a-și putea întreține familia, la fel cum făcuse și după prima sarcină. Vedeta a explicat că s-a ocupat de Clara alături de bonă și de mama acesteia, iar că ultimele trei luni ale căsniciei sale au fost unele dificile. Și, cum a sugerat artista, aceasta a suferit destul de mult, iar ceea ce s-a întâmplat între ea și George Burcea a făcut-o să nu mai reziste. De fiecare dată când ajungeau să vorbească, lucrurile au luat-o razna.

George Burcea a devenit violent verbal cu Andreea, de față cu fetele și cu cei din jur, nu conta că erau acolo mama Andreei, bona fetițelor sau alții, din staff-ul ei. De multe ori, ea încerca să îl calmeze, dar nu reușea deloc. El nu mai avea chef să stea casă, iar când Andreea Bălan îl întreba ce face, unde merge, i se răspundea pe un ton foarte agresiv. De aceea, lucrurile dintre ei nu s-au mai putut repara, oricât a încercat ea să tragă cu familia. El nu mai voia să o ajute, practic, în casă, chiar dacă Andreea aducea toți banii și mergea și la muncă, la concerte, la înregistrări, la filmări, pe unde avea treabă”, a explicat o sursă pentru WOWbiz.ro.

”I-a trântit, verde-n față, că nu o mai iubește”

Nopțile deveniseră tot mai grele pentru Andreea Bălan, iar aceasta nu se mai putea odihni deloc. Când îl ruga pe George să o ajute, supărarea răsuna în toată casa.

”Din decembrie, George a lipsit de acasă cu nopțile, fără explicații. Iar la jumătatea lui decembrie, pe când Andreea Bălan avea deja tot felul de concerte programate, așa cum se întâmplă în acea perioadă a anului, el a început să încerce să provoace scandaluri în casă. Îi răspunea în doi peri, se închidea în tăceri opace, iar la un moment dat, chiar când ea se pregătea să meargă la un concert, i-a trântit, verde în față, că nu o mai iubește. Andreea a ajuns la concert, era pe lângă București, și abia s-a mai putut concentra la show-ul ei, se vedea că era afectată. Iar asta se petrecea pe 21 decembrie… iar de atunci, din rău în mai rău…”, a mai spus sursa citată.

Andreea Bălan a suferit mult, însă, așa cum a declarat și în vlogul său, nu îi place să devină o victimă. Andreea Bălan va depune actele de divorț, așa cum a mai precizat în vlogul creat pentru fanii ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI