24 oct. 2023 | 16:09

Câţi bani primeşte o soţie de milionar din Dubai pe lună. Femeia dă sute de mii de euro doar pe haine

Economic
Câţi bani primeşte o soţie de milionar din Dubai pe lună. Femeia dă sute de mii de euro doar pe haine

Videoclipurile unei tinere măritate cu un milionar au făcut furori pe Tik Tok. În fiecare zi, femeia se laudă cu stilul său de viață luxos. Numai pentru o sesiune de shopping, aceasta cheltuiește 350.000 de dolari. Câţi bani primeşte o soţie de milionar din Dubai pe săptămâna?

Cum s-au cunoscut cei doi?

Linda Andrade este influencerița care nu duce lipsă de nimic. Soțul acesteia este milionar, iar aceasta primește câți bani dorește. Se pare că nimic nu este prea scump pentru tânăra femeia.

Cei doi și-au unit destinele pe când Linda avea doar 19 ani. La acel moment, tânăra a decis să-și lase viața din SUA și să se mute în Dubai cu Ricky Andrade. Astfel, de mai bine de 5 ani, femeia nu duce lipsă de nimic. Ba mai mult, se poate spune că trăiește raiul pe pământ.

Soțul acesteia o surprinde mereu cu cadouri. La rândul ei, Linda Andrade împărtășește aceste momente cu comunitatea sa de fani. În apărarea ei, femeia susține că l-a cunoscut pe Rick Andrade când nu era bogat și că relația lor este una bazată pe iubire.

Citește și: Afacerea cu care un fost fotbalist al naționalei României a devenit milionar în euro. Acum își face și castel din banii câștigați

Cât cheltuie în doar o săptămână soția unui milionar din Dubai?

În numai o săptămână, tânăra cheltuie mii de dolari. Linda alocă pe shopping 350.000 de dolari și alți 200.000 de dolari în aur. De asemenea, dacă simte nevoia să se distreze, aceasta are la dispoziție peste 50.000 de dolari.

„Motive pentru care îmi place să fiu soție de milionar”. „E obișnuit cu restaurantele de cinci stele, așa că nu vrea ca eu să gătesc; flori la fiecare trei zile pentru a-și cere iertare că e ocupat; activități de top atunci când e plictisit; cadouri după fiecare ceartă, așa că mă cert des, bineînțeles; diamante în loc de Louis Vuitton”.

Citește și: ‘Sunt soția unui milionar din Dubai’. Câți bani cheltuiește într-o săptămână și ce ‘alocație’ îi dă soțul său

Val de reacții și de comentarii

Videoclipurile femeii au fost întâmpinate de un val de reacții și de comentarii. O bună parte dintre urmăritori sunt geloși pe stilul de viață extravagant al femeii.

„Eu plâng când dau 10$ la fast food”. „Inventează numerele astea”. „Cum de ai sume infinite de bani?!”. „Asta e o risipă”. „E pe bune?”. „Sunt invidioasă” – au fost câteva dintre comentariile strânse la clipurile Lindei.

Citește și: Cât costă o cameră la hotelul din Mykonos unde este Alexandra Stan. Doar milionarii îşi permit să stea aici. Foto

Parteneri
Ion Țiriac, internat într-un spital din Viena. Miliardarul acuză probleme de sănătate
Redactia.ro
Irinel Columbeanu și-a mai îndeplinit un vis! Fostul milionar a ajuns la vila din Izvorani: „Simt o emoție puternică”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Primele imagini de la evenimentul în care Michael Schumacher a apărut public, după accidentul din 2013 / Foto
Unica.ro
Cum și-a menținut Ceaușescu puterea și de ce a început să învețe franceză
EVZ.ro
Văduva lui Gabi Stângău, copleșită de durere în ziua în care ar fi aniversat doi ani de la nuntă. Ce semn divin a primit Diana Berințan: „Ești cu mine mereu” / FOTO
Spynews
Obligatoriu pentru proprietarii de apartamente sau case. Trebuie să aibă acest document: Este valabil pentru 10 ani
Capital.ro
WOW! Fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță, tot o frumusețe rară. Cine este și cum arată doctorița cu care soțul Monicăi Bîrlădeanu are doi copii. „Viața noastră a fost foarte afectată de...”
Avantaje
SUMELE se MAJOREAZĂ de la 1 IANUARIE! Vești bune pentru MILIOANE de ROMÂNI
Mediaflux
Anamaria Prodan versus Laurențiu Reghecampf! Războiul continuă! Cei doi se văd față în față la Tribunal, acum
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ispita Maria Tebieș, o ispită și în relația dintre Jador și Oana Ciocan. Ce a declarat bruneta de la Insula Iubirii sezonul 8
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro