11 oct. 2023 | 19:41

‘Sunt soția unui milionar din Dubai’. Câți bani cheltuiește într-o săptămână și ce ‘alocație’ îi dă soțul său

Monden
‘Sunt soția unui milionar din Dubai’. Câți bani cheltuiește într-o săptămână și ce ‘alocație’ îi dă soțul său
‘Sunt soția unui milionar din Dubai’. Câți bani cheltuiește într-o săptămână și ce ‘alocație’ îi dă soțul său

Orice om și-ar dori o viață de lux, în care să nu aibă limite atunci când vine vorba despre cheltuieli. O tânără soție de milionar se bucură din plin de un astfel de trai, având norocul să intre într-o familie de rang înalt. Ce sume exorbitante cheluiește într-o singură săptămână. A dat 7000 de dolari doar pe o ciocolată.

Cât cheltuiește o soție de milionar

O soție de milionar din Dubai se laudă cu sumele exorbitante pe care le cheltuie. Este foarte activă în mediul online, mai ales pe platforma TikTok, unde vorbește despre viața de lux pe care o are de când și-a cunoscut marea iubire.

„Cum arată o zi din viața unei soții de milionar”, „Ce îmi doresc de la soțul meu milionar”, „Cât am cheltuit într-o zi ca soție de milionar” sau „Motive pentru care ador să fiu soție de milionar” – sunt doar câteva dintre titlurile pe care le au filmulețele sale de pe platformă.

Într-un clip pe care l-a postat recent pe TikTok, Linda le-a arătat urmăritorilor pe ce a cheltuit peste un milion de dolari într-o săptămână. Tânăra influenceriță are ieșiri extravagante și face achiziții impresionante, iar soțul ei nu se uită deloc la bani când vine vorba despre marea lui iubire.

Femeia tânără, originară din California, a înregistrat momentele în care se afla la cumpărături în diverse magazine de lux. Linda a cumpărat două poșete Chanel în valoare de 356.214 dolari, fiind o mare fană a hainelor scumpe și ținutelor extravagante.

Ce viață are o soție de milionar

Ulterior, soțul ei, Ricky, i-a oferit 229.141 de dolari în numerar, pe care i-a cheltuit pentru o masă generoasă. Cei doi au testat cele mai interesante cocktailuri și s-au desfătat cu cele mai delicioase feluri de mâncare.

Vezi și: Afacerea cu care un fost fotbalist al naționalei României a devenit milionar în euro. Acum își face și castel din banii câștigați

Linda a mai spus că a cheltuit 216.789 de dolari „într-o miercuri oarecare”, semn că nu a făcut nimic special atunci. Totuși, a ajuns să cheltuie o sumă pe care unii oameni ar folosi-o în ani buni.

După ce a savurat masa, Linda și-a dorit și ceva dulce. Astfel, tânăra a cheltuit 7.210 dolari pe ciocolată. Ulterior, soțul ei i-a oferit bijuterii din aur în valoare de 201.200 dolari și 52.210 dolari ca „bani pentru distracție”.

Din ce face bani milionarul

Uneori, tânăra este ironică cu traiul ei de lux și chiar se „plânge” de faptul că soțul ei îi ia prea multe cadouri. Cu toate acestea, ea trăiește din plin fiecare moment și are apariții extravagante, în locuri la care unii doar visează.

Te-ar putea interesa și: Cât costă o cameră la hotelul din Mykonos unde este Alexandra Stan. Doar milionarii îşi permit să stea aici. Foto

Tânăra a provocat multă agitație în rândul oamenilor din mediul online. Mulți au mărturisit cât de mult o invidiază, în timp ce alții au admirat-o pentru norocul cu care a fost înzestrată și soțul pe care și l-a ales.

„Tu trăiești visul meu!”, „Din ce face soțul tău atâția bani?”, „E real? Nu pot să cred așa ceva!”, „Nu pot să cred că a dat atâția bani pe ciocolată”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

Cuplul s-a întâlnit când Linda a început să frecventeze sala de sport unde Ricky lucra ca instructor. De atunci au trecut aproape opt ani, iar cei doi sunt foarte fericiți și duc o viață ca în povești.

Ei s-au căsătorit când Linda avea 19 ani, iar aceasta și-a asumat un rol de gospodină. A stat acasă, și-a îngrijit soțul și a fost responsabilă de treburile casnice. Au trei proprietăți, un apartament în Dubai, unul în Orange County și o casă în Las Vegas, precum și o mulțime de afaceri.

În trecut, Ricky a afirmat că el a ajuns să câștige lunar peste 115.000 de dolari ca investitor imobiliar. De asemenea, are investiții în criptomonede și depozite bancare, semn că viața lui merge din bine în mai bine, iar soția lui va fi o răsfățată mult timp de acum înainte.

Parteneri
Unde se află mâna Sfântului Ciprian. Se sărbătorește pe 2 octombrie și este cunoscut ca izbăvitorul de vrăji și blesteme
Redactia.ro
Taxă nouă pentru cei care locuiesc la bloc și au centrală termică. Măsura se va aplica chiar din această iarnă
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Prima apariție publică a lui Michael Schumacher după accidentul din 2013. Fostul campion a participat la nunta fiicei lui
Unica.ro
Mario Fresh și Alexia Eram s-au despărțit definitiv, amiabil. Totuși un detaliu a atras atenția
EVZ.ro
Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit. De ce ar fi ajuns la separare. Au aniversat opt ani de relație în urmă cu două luni
Spynews
Cod Rutier 2024. Șoferii obligați să oprească mașina. Nu pot conduce peste limită
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
O TAXĂ NOUĂ pe capul românilor. PLĂTESC cei care STAU LA BLOC
Mediaflux
Cum i-a spus Karmen Simionescu fiicei sale că va divorța de Bogdan Căplescu. Artista nu i-a ascuns nimic fetiței sale: ”Știe prin ce am trecut”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Radu Vâlcan, imagini de pe patul de spital. Cu ce probleme se confruntă prezentatorul Insula Iubirii și ce mesaj a transmis
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro