Câți bani primește lunar Ilie Năstase de la statul român. Ce scrie pe talonul de pensie: “Este o umilință!”

Câți bani primește lunar Ilie Năstase de la statul român. Ce scrie pe talonul de pensie: “Este o umilință!”

Ilie Năstase a dezvăluit câți bani primește de la statul român, în fiecare lună, în calitate de persoană care a ieșit la pensie. Fostul mare tenismen are vârsta de 73 de ani și beneficiază de o pensie militară, iar spre surpriza multora, a cerut ca talonul de pensie să îi fie arătat, în fața camerelor de filmat, în cadrul unei emisiuni TV.

Câți bani primește lunar Ilie Năstase de la statul român și ce scrie pe talonul său de pensie

Câți bani primește lunar Ilie Năstase de la statul român. Ce scrie pe talonul de pensie “Este o umilință!”
Ilie Năstase a dezvăluit ce pensie primește de la statul român. Fostul tenismen a cerut ca talonul său de pensie să fie arătat în direct

Într-o ediție ce a fost difuzată de curând pe Antena 1, din emisiunea lui Dan Capatos, a fost arătat și talonul de pensie a lui Ilie Năstase. Sportivul a ajuns la o vârsta la care beneficiază, la fel ca mulți români, de o pensie din partea statului, însă nu e o sumă la care s-ar aștepta mulți. Dacă sperați ca pe respectivul talon să fie înscrise multe zerouri, se poate vedea că nu e absolut deloc cazul. La fel ca-n imaginea prezentată, în contul lui Ilie Năstase intră, lunar, o sumă nu foarte mare, pe care o încasează în calitate persoană ieșită la pensie.

„Există oameni indignați că Ilie Năstase ia pensie mare. Nu știam de ce e supărat și m-a sunat. Și a zis «băi Dănuțe, uite acum m-am dus să-mi iau pensia». Ca să vadă lumea, mi-a zis să îl dau la televizor. Scrie acolo MaPN, noiembrie 2019, deci pe luna aceasta, general-maior în rezervă, câștigă 1.445 de lei.

Nu mai contează că e general, e Ilie Năstase. Se oprește lumea la Paris pe stradă să facă poză cu el. Este prețuit de statul român cu suma asta, e o umilință. Și se trezesc unii că ia prea mult, nu e tare rău țara asta? M-a rugat să fac această clarificare”, a spus Dan Capatos, în cadrul emisiunii sale pe care o prezintă la Antena 1, potrivit libertatea.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI