Când începe „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Cine sunt cei 12 concurenți care se vor lupta pentru marele premiu VIDEO

Când începe
Când începe show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici?

Când începe show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”? Show-ul de televiziune supune celebritățile din România la provocări extreme și îi obligă să-și înfrunte cele mai mari temeri. Vedetele sunt departe de casă, fără acces la telefon și trăiesc sub cerul liber, într-o junglă. 12 celebrități au acceptat provocarea, însă care sunt acestea?

Când începe emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”?

Nume cunoscute din showbiz-ul românesc se vor înfrunta cu diferite provocări și își vor împinge la maxim limitele psihice și fizice. „Sunt celebru, scoate-mă de aici” este unul dintre cele mai așteptate emisiunii ale toamnei.

12 celebrități din țara noastră au spus „da” provocării. Cântăreți, actori, jurnaliști celebri, sportivi și creatori de conținut vor avea de înfruntat gândaci, viermi, tarantule, șerpi, frica de spații întunecate și multe altele. De asemenea, vor gusta din diferite preparate „gustoase”.

Vedetele care au acceptat să participe la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” sunt: Lidia Buble (cântăreață), Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriță), RUXI (creator de conținut), Mara Bănică (jurnalist), Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator), Giani Kiriță (fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (actor comediant). Prezentatorii emisiunii vor fi Cabral și Adela Popescu.

”Sincer, trebuie să fii nebun să vii aici competitor. Probele sunt foarte dure și pare că dificultatea sporește cu fiecare etapă. Mai mult, concurenții au venit aici pentru a răspunde unor provocări legate de fricile pe care le au… ei bine, până acum ai noștri s-au luptat cu frica de păianjeni, de șobolani, de înălțimi, de șerpi, broaște, crabi și multe alte creaturi. Pe deasupra… nu vă puteți închipui ce scârboșenii au ales să bea și să mănânce! Ce m-a șocat pe mine este că până acum nu a strigat nimeni „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, cu toate că ne așteptam să se întâmple. Sunt tari oamenii, tari de tot!”, a spus Cabral.

Mesajul transmis de Lidia Buble înainte de emisiune

Lidia Buble este unul dintre concurenții care participă la cel de-al doilea sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. După ce a participat la „Asia Express”, cântăreața a decis sa participe și la show-ul din toamnă. Înainte de a pleca timp de două luni în jungla din Republica Dominicană, Lidia Buble a lăsat un mesaj pentru fani.

„Am o veste să vă dau, o veste care sper să vă surprindă într-un mod tare plăcut și pentru care sper să vă bucurați cel puțin la fel de mult cum m-am bucurat eu. Urmează să plec, pentru două luni, două luni și ceva din țară, este ultima dată când o să mai vorbim, pentru că toate conturile mele de social media vor rămâne în grija lui Alex.

Mă duc să-mi înfrâng niște temeri, să-mi cunosc limitele, sunt curioasă de ce voi descoperi acolo, nu vreau decât să vă gândiți la mine din când în când și să-mi trimiteți toată energia bună pe care o aveți, pentru că asta am să fac și eu”, a spus artista.

Primele imagini filmate la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Filmările pentru noul sezon al emisiunii au început deja și au loc în Republica Dominicană. Recent, unul dintre prezentatorii emisiunii, Cabral, a făcut publice primele imagini din timpul filmărilor.

Este vorba despre un mic „teaser” cu imagini din prima ediție. În videoclip, vedetele sunt întâmpinate de cei Cabral și Adela Popescu la o cină. În același montaj apar și câteva imagini cu viitoarele probe pe care concurenții vor trebuie să le înfrunte.

”Eu și Cabral, după filmări, povestim mult timp de tot ce se întâmplă în show. E peste ce mi-am/ne-am imaginat. Nu înțeleg care sunt resursele interne ale celebrităților să treacă prin toate aceste probe pe care îmi este foarte greu să le . Lipsa hranei, fobiile, oboseala, dorul de casă, toate adunate nu i-au convins încă pe concurenți să renunțe. Într-un fel sunt mândră de ei. Și abia aștept să vad cine va fi Regele sau Regina Junglei”, a declarat Adela Popescu.

Ediția trecută, marele câștigător al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a fost Cătălin Moroșanu, plecând acasă cu suma de 40.000 de euro. Cele 12 vedete din acest sezon au acceptat marea provocare, însă nu există deocamdată date oficiale cu privire la marele premiu.

Citește și: Cine este Bia Khalifa de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Are doar 8 clase, ce spune vedeta despre asta