20 ian. 2023 | 14:56

Câți bani pierde Elena Merișoreanu după operație, pe perioada recuperării: ‘Îmi bat joc?’ EXCLUSIV

Monden
Câți bani pierde Elena Merișoreanu după operație, pe perioada recuperării: ‘Îmi bat joc?’ EXCLUSIV
„Acum sunt foarte bine, mulțumesc medicilor, care au avut grijă de mine” - Elena Merișoreanu

Elena Merișoreanu (76 de ani) va sta departe de scenă, până la completa vindecare, după delicata intervenție chirurgicală suferită la picior, în luna decembrie. Va pierde o sumă considerabilă, din anularea spectacolelor, dar artista nu se plânge. Toată viața a muncit, astfel că deține rezerve financiare importante. Elena Merișoreanu ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Playtech Știri, și despre lupta pe care o duce cu kilogramele, medicii sfătuind-o să mai slăbească vreo 10.

Ce restricții are Elena Merișoreanu, la o lună de la operația la picior, și când revine pe scenă

Elena Merișoreanu respectă întocmai sfatul medicului, după operația la picior suferită luna trecută. În caz contrar, riscă o nouă intervenție chirurgicală. Contactată de Playtech Știri, artista de muzică populară ne-a spus cum se simte, dar și care îi este programul strict de recuperare:

„Acum sunt foarte bine, mulțumesc medicilor, care au avut grijă de mine, și domnului profesor doctor Stoica, care m-a operat. Fac terapia asta, acasă, dar recuperarea mai durează ceva vreme, mai am vreo două luni de fizioterapie, ca să pot merge fără cârje.

Deocamdată, proteza necesită niște reguli, pentru că am și eu o vârstă. Păi, altfel, ce fac? Îmi pun medicii proteză, iar eu îmi bat joc? Dacă aia se rupe, merg din nou la operație, nici nu știi dacă se mai prinde, dacă mai reușește. Important acum este să mă vindec. Medicii m-au sfătuit să mai slăbesc vreo 10 kilograme. Eu nu mănânc mult, dar înainte mergeam pe jos, mă mențineam.

Acum de-abia mă duc prin curte, dar ajutată de un cadru, nu am voie să mă las cu toată greutatea pe piciorul operat. În rest, sunt sănătoasă tun, analizele au ieșit foarte bine, s-au mirat și medicii. Și Constantin Enceanu s-a operat la picior, el merge, în fiecare zi, la Craiova, cu mașina, face 140 km zilnic pentru fizioterapie. Însă, nu uitați, el e și mai tânăr, a și slăbit 5 kg”.

Doamna muzicii populare le transmite un mesaj celor care au lansat zvonul că se confruntă cu grave probleme de sănătate: „Oameni buni, mă simt foarte bine. Unii au zis că Merișoreanca nu mai are nicio șansă, că îi taie piciorul. Măi, dar chiar nu vă e rușine?”.

De ce îi este cel mai dor și unde va face primul drum, după însănătoșire

Celebra artistă de-abia așteaptă să se vindece total, pentru că îi e dor de scenă, dar și de vechile ei plimbări, ca fetele, prin oraș, prin magazine:

„De-abia aștept să termin recuperarea, ca să mă plimb mult pe jos, cum îmi place mie. Am parcul la doi pași, chiar și curtea casei mele este mare cât un parc. Dar, cel mai dor îmi e de mall-uri.

Nu e vorba că vreau să îmi cumpăr ceva sau că sunt reduceri, că doar am o gramadă de haine. Dacă aș mai trăi 100 de ani, și tot nu mai am unde să le port. Dar mi-e drag să merg, să mă uit, este o plăcere, o relaxare, să văd lume frumoasă”. poveștește Elena Merișoreanu, exclusiv pentru Playtech Știri.

Câți bani pierde Elena Merișoreanu, în perioada de recuperare

Elena Merișoreanu este cotată foarte bine, fiind în topul celor mai bine plătite soliste de muzică populară, la petreceri. Absența ei de pe scenă, timp de aproximativ patru luni, vine și cu o pierdere financiară substanțială, din anularea recitalurilor.

Un vestit impresar al vedetelor, cu care artista a colaborat adesea, ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Playtech Știri, care este suma pe care artista o ratează pe perioada acestui concediu medical:

„Ea câștigă între 1.400 de euro și 2.000 de euro, la o nuntă, depinde cum își negociază, unde are loc, cine o invită. Dacă este departe de casă i se plătește mai mult, plus cazare, masă, transport.

În aceste patru luni, ea are o pierdere financiară importantă, de aproximativ 15.000 de euro. Însă, așa cum spune și dânsa, sănătatea este cea mai importantă acum.

Fanii o așteaptă să revină pe scenă, cât mai repede, face show, este foarte dorită la nunți.”, ne-a spus impresarul.

Parteneri
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
Redactia.ro
Ce a pus Prodanca în pachetele de Paște pe care le-a împărțit pentru regretata sa mamă, Ionela: „De acolo de sus se bucură pentru tot ce vede “
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Ce a povestit Sebastian Țopescu, fiul regretatului Cristian Țopescu, la 6 ani de la moartea tatălui său
Unica.ro
ANAF nu poate să vândă terenurile Elenei Udrea. La ce preț au ajuns bunurile
EVZ.ro
Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO
Spynews
UNGARIA nu a mai rezistat. A luat decizia la care NIMENI nu s-ar fi așteptat
Capital.ro
Pensie de nici 800 de lei, după 36 de ani de muncă. Tribunalul Iaşi, după ce românca a dat în judecată Casa de Pensii: "Pensia a fost calculată corect"
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
O nouă EPIDEMIE în TOATĂ Europa. BOALA care FACE deja RAVAGII
Mediaflux
Hidrologii, anunț de ultimă oră! 17 județe din țară, sub atenționare cod galben de viituri. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro