Câți bani încasează lunar angajații din reprezentanțele Adidas în România

Câți bani încasează lunar angajații din reprezentanțele Adidas în România
Ce salariu are un angajat Adidas în România

Adidas este o firmă multinațională cu sediul în Germania, care produce articole sportive de mai multe tipuri, cum ar fi: îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru atletism, fotbal american, tenis, fitness, fotbal, baschet, mersul pe jos și altele. Compania are 8 întreprinderi în Germania și peste 25 de filiale în alte țări precum: Franța, Regatul Unit, SUA, Canada, Africa de Sud. Adidas are reprezentanțe și la noi în țară. Iată câți bani încasează lunar angajații din reprezentanțele Adidas în România.

Adidas România – ce salarii au angajații din reprezentanțe în fiecare lună

Salariile angajaților din reprezentanțele Adidas din România variază în funcție de postul ocupat, dar și de vechimea angajaților. Iată ce salarii au angajații de la reprezentanțele Adidas din România, potrivit site-ului undelucrăm.ro.

Salarii angajați reprezentanțe Adidas România – Lucrător comercial/Crew member

În anul 2019, un angajat din reprezentanțele Adidas România, din Cluj Napoca, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de mai puțin de 1 an pe funcția de Lucrător comercial/Crew member, încasa un salariu net lunar de 1.700 de lei.

La acesta se adăugau și tichete de masă în valoare de 200 de lei pe lună, precum și alte bonusuri în valoare de 200 de lei lunar.

În anul 2020, un angajat de la reprezentanțele Adidas România, din Iași, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de mai puțin de 1 an pe funcția de Consultant vânzări, încasa un salariu net lunar de 1.500 de lei.

La acesta se adăugau și tichete de masă în valoare de 150 de lei pe lună, precum și comision din vânzări în valoare de 50 de lei lunar, precum și bacșiș în valoare de 10 lei pe lună.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI